Lige birlikte veda ettiler

Yayın: 07:49 - 22.03.2010
Güncelleme: 07:49 - 22.03.2010

Türkiye 3.lig kader maçında karşı karşıya gelen Kartal Belediyespor-Maltepespor karşılaşması 0-0 sonuçlandı. Kartal Bulvarspor Stadında oynanan karşılaşmayı Kartal Belediyesi Başkan yardımcısı ve Kartal Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turgut Mermertaş, Maltepespor Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Erkoç, Kartalspor Teknik Direktörü Kadir Özcan ve Bulvarspor Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Köse’de izledi.

Geniş güvenlik önlemi alındı

 

Karşılaşma öncesi geniş güvenlik önlemlerinin alındığı gözlemlenirken Maltepespor taraftarları bu önemli karşılaşmada takımlarını yalnız bıraktılar ve takımlarını desteklemek için Kartal’a gelmedikleri belirtildi.

Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başladı. Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Amatör kümeye düştüler

 

İkinci yarıda üstün bir mücadele sergileyen Kartal Belediyespor, özellikle karşılaşmanın sonlarına doğru rakip takımın ceza sahası içinde baskı kurdu. Ne var ki kendisine nefes aldıracak golü atamaya muvaffak olamadı. İlerleyen dakikalarda gol olmayınca bu karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı ve Kartal Belediyespor rakibi Maltepespor ile birlikte 3. ligden düştüğü belirtildi.

Kartal Belediyespor ve Maltepespor gelecek futbol sezonunda 1. Amatör Futbol Liginde mücadele edecekleri belirtildi.

FETHİ SATICI

Exit mobile version