Kartalspor yönetiminde yine değişiklik var…

Yayın: 20:45 - 28.03.2010
Güncelleme: 20:45 - 28.03.2010

Bank Asya 1.Lig kulüplerinden Kartalspor’un olağanüstü Genel Kurul toplantısı kulüp tesislerinde yapıldı. Yapılan toplantıda başkan ve yönetim büyük oranda değişti. Divan Başkanlığını Av. Kadir Ateş yaparken kâtip üyeliklerinede Kenan Çakal ve Vesile Baran, getirildi.

Genel kurulu Kartal belediyesi Başkan vekili ve Kartalspor eski Başkanı Ergun Öztaner, Kartalspor’u en sıkıntılı döneminde adeta sırtlayan ve derin bir nefes aldırdığı belirtilen Kartalspor’un önceki Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Tavsatmaz ile birlikte izlediler.

Bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Kartalspor’un olağan genel kuruluna Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr.Altınok Öz,  yaklaşık bir haftadır devam eden CHP’li belediyeler toplantılarına katıldığı için Kartalspor’un genel kurulunda bulunamadığı öğrenildi.

LİSTEDE YENİ İSİMLER GÖZE ÇARPTI

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra Kartalspor’u yönetecek isimler divan başkanı tarafından okunarak üyelere tanıtıldı.  Başka bir liste çıkarılamadığından ve eski yönetimden sadece Yusuf İnanır ve İş adamı Cuma Nas, Levent Okur yeni seçilen yönetim kurulunda yer aldı. Tek liste, açık oy, açık tasnif şeklinde belirlenen Kartalspor’un yeni yönetimi özellikle genç isimlerden oluşması dikkat çekti.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

1-Cuma NAS

2-Muzaffer AYGÜN

3-Binali AYDIN

4-Yılmaz ESEN

5-Zeki ÇİTÇİ

6-Şahin YERGÜN

7-Gökhan HOCAOĞLU

8-Muharrem ÇELEBİ

9-Erol VARLI

10-Yaşar ERDEM

11-Veysel CAN

12-Levent OKUR

13-Yusuf İNANIR

DİSİPLİN KURULU ASİL

1- Av. Kadri ATEŞ

2-Hilal SAVAŞÇI

3-Ümit ÇİFTÇİ

DENETLEME KURULU

1-Aydın KOÇ

2-Nizamettin ZORGÜL

3-Nafer ELBAŞ

SEÇİM SİCİL KURULU

1-Adnan BALCI

2-Ayhan TAŞ

3-Yılmaz ÖZDEMİR

ONURSAL BAŞKAN

Op. Dr. Altınok ÖZ

Kartal Belediye Başkanı

BAŞKANI SEÇECEKLER

Edinilen bilgiye göre,yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri yapacakları ilk yönetim kurulu toplantısında Kartalspor’u yönetecek başkanı seçtikten sonra görev bölümü yapacaklar..

 Aldığımız duyumlara göre, büyük bir ihtimalle Kartalspor Yönetim kurulu Başkanlığına genç İş adamlarından Binali Aydın’ın özellikle ismi üzerinde durulduğu belirtildi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version