SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sultanbeylili gençlerin örnek başarısı

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeylili öğrenciler, İstanbul çapında düzenlenen bilgi yarışmasında ve Türkiye çapında düzenlenen atletizm müsabakalarında ikinciliğe hak kazandı.

 

Her geçen gün eğitim kalitesinde çıtası yükselen Sultanbeyli, adını elde ettiği başarılarla duyuruyor. Son olarak bilgi yarışması ve atletizm müsabakalarında kazanılan başarılar, ilçe insanının göğsünü kabarttı.

 

Sevindirici haberlerden ilki Turgut Reis İlköğretim Okulu’ndan geldi. İstanbul genelinde düzenlenen bilgi ve kültür yarışmasına katılan okulun öğrencileri, yarışmayı ikinci olarak tamamladı.  Bu başarının ardından Sultanbeyli’nin adını ikinciliğe yazdıran öğrencilere Belediye Başkanı Hüseyin Keskin tarafından düzenlenen törenle ödül verildi.

 Törende konuşan Keskin, “İlçe yarışmasında birinci olup ardından bölge yarışmasına katıldınız ve önemli bir başarı elde ederek bizi gururlandırdınız.” dedi. Kendi kızları ve yeğenlerinin de bu okulda okuduğunu söyleyen Keskin, “Ben bu okulun velisi ve bu mahallede oturan bir belediye başkanı olarak çok gururlandığımı ifade etmek istiyorum. Sultanbeyli’de eğitimin kalitesinin hızla artması için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Öğrencileri kutlayan Başkan Keskin, başarılarından dolayı kendilerine bilgisayar hediye etti ve “derece yapmış olmanın sorumluluğuyla daha çok çalışıp milletimize ve ülkemize faydalı gençler olmanızı bekliyoruz” dedi.

 

Ardından Hüsnü Özyeğin Lisesi’ne geçen Keskin, bu defa atletizmde başarı elde eden öğrencilerle birlikteydi. Okulun öğrencileri Türkiye genelinde düzenlenen atletizm yarışmalarında ikinciliği göğüsledi. Öğrencileri kutlayan Başkan Keskin, gençlere küçük altın hediye etti.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]