SİNAN GÜLERCİ SEVGİ MAĞAZASI’NDA DA ANILDI

Yayın: 13:07 - 03.10.2007
Güncelleme: 13:07 - 03.10.2007

  Kadıköy Gazetesi’nin imtiyaz sahibi ve Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Başkanı Sinan GÜLERCİ vefatının 8. gününde dernek yöneticilerinin organize ettiği törenle anıldı.

  3 Ekim Çarşamba günü dernek lokalinde gerçekleştirilen anma töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Fazilet Şahin’in organize ettiği  törende Dernek yöneticilerinin dışında İlçe Gençlik Spor Müdürü Korhan Demirkol, Acıbadem Mahallesi Muhtarı Ersoy Uğur, 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı Ergin Anafal, İş Adamı Gürbüz Kaya, Sevgi Mağazası Kurucu üyelerinden İş Adamı Mehmet Demirtaş, Gazeteci yazarlar Celal Toparlaklı ve Tamer Aner, Sinan Gülerci’nin Eşi Yasemin Gülerci, Annesi Yaşar Gülerci, Kardeşi Kadıköy Gazetesi Genel Müdürü Kenan Gülerci, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği Yöneticisi Sacit Serim,ÇİDER Çocuk İstiyorum Derneği Başkanı Sibel Öksüz, bir çok dernek ve kuruluş üyeleri, basın mensupları ve Sevgi Mağazası Gönüllüleri ve çok sayıda Sinan Gülerci sevenleri hazır bulundular.

       Saygı duruşuyla başlayan törende ilk sözü alan Başkan Yardımcısı Fazilet Şahin Sinan Gülerci’nin yaptığı hizmetleri dile getirerek, üzüntülerinin sonsuz olduğunu belirtti. Daha sonra söz alan konuşmacılar Celal Toparlaklı, Yasemin Gülerci, Sacit Serim, Kenan Gülerci ve Tamer Aner, Sinan Gülerci’nin hizmetlerini ve onunla ilgili anıları anlatırken duygu dolu anlar yaşandı.

      Sevgi mağazasının bundan böyle Sinan Gülerci Sevgi Mağazası adı altında faaliyetlerini sürdürmesini sağlayacak gerekli düzenlemelerin yapılacağı belirtildi.

Exit mobile version