Kartalspor için aydınlık günler başladı…

Yayın: 13:46 - 02.04.2010
Güncelleme: 13:46 - 02.04.2010

Kartalspor Kulübü yeni yönetim kurulu, futbolcular, teknik heyet ve sportif hizmetlerde çalışanlarla bir araya geldi.

 

Samare Restaurant’ta düzenlenen yemekli tanışma gecesine, Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz hanımefendi ile Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ayhan Taş iştirak etti.

Yemekte Kartalspor Kulübü Başkanı Binali AYDIN, yönetimindeki üyelerini futbolculara tanıtırken, söz alan üyeler bundan böyle kulübü birlik ve beraberlikle daha iyi noktalara taşımak istediklerini söylediler.

Başkan Binali AYDIN yemekte bulunamayan Muzaffer AYGÜN, Şahin YERGÜN ve Erol VARLI’nın selamlarını da futbolcu ve teknik heyete iletti. Aydın, Kartal’ın iş çevresinde kendini kanıtlamış saygın iş adamlarından oluşan yönetimin, yeni dönemde başa güreşen, maddi sıkıntılardan uzak, sadece hedefe odaklanmış bir kulüp ve takım oluşturacaklarını belirterek, Kartalspor taraftarları ve Kartal halkına da takımı destekleme çağrısında bulundu.

 Kartalspor takım kaptanı Oğuz DAĞLAROĞLU da futbolcu arkadaşlarını yeni yönetim kuruluna tanıttı.

 

Yemekte söz alan Kartalspor Teknik Direktörü Kadir ÖZCAN ise yeni yönetim kurulunun Kartalspor’a hayırlı olması temennisi ile başarılar diledi.

 

Geceye ilerleyen saatlerde katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise, futbolcu ve yöneticilerle tek tek tokalaştı. Takımın ligde hak ettiği yere ulaşmasını istediğini söyleyen başkan, yönetimin başarılı olacağına inandığını belirterek, yeni kulüp başkanı Binali Aydın’ın soyadına atıfta bulunarak “Kartalspor için aydınlık günler başladı. Bundan böyle her alanda sorunlarını çözmüş, sportif başarılara daha hırsla uzanan bir Kartal izleyeceğiz umudundayım. Bu zor zamanda elini taşın altına koyma cesareti gösteren yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Exit mobile version