Kartal’da Amatör Spor Kulüplerinin dayanışma gecesi renkli geçti

Yayın: 21:11 - 06.01.2020
Güncelleme: 21:11 - 06.01.2020

Süper Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi veren Cevizli Anadolu Spor Kulübü ve kardeş Kulüp Cevizli Gençler Gücü‘nün Dayanışma Gecesi Royal Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kartal’ın iki başarılı kulüp başkanları, Cevizli Anadolu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Zeki KARAKELLE, Başkan Yardımcısı ve Cevizli Muhtarı Memiş DİKİLİDAŞ, Cevizli Gençler Gücü Yönetim Kurulu Başkanı Çetin BOZKURT, işbirliği yaparak güzel bir dayanışma gecesi düzenlediler.

Karakelle teşekkür etti

Cevizli Anadolu Spor Kulüp Başkanı Karakelle, “Kısıtlı imkanlarla Süper Amatör ligde zorlu mücadele örneği sergileyerek başarılı bir performans gösteren iki güzide kulübün maddi imkanlarını güçlendirmek maksadıyla heyecanlı ve güzel geçen bir organizasyona imza attık. Bu mutlu günümüzde yanımızda olarak bizlere destekleyen dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Çok sayıda davetli katıldı
Geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa ATAŞ, Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcısı Ali APAYDIN, Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi Nurullah Sakin Güzel, Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nadim Yazıcı, Kartalspor Yönetim KURULU Başkanı Binali AYDIN, Cevizli Anadolu Spor Yönetim Kurulu Başkanı Zeki KARAKELLE, Başkan Yardımcısı ve Cevizli Muhtarı Memiş DİKİLİDAŞ, Cevizli Gençler Gücü Yönetim Kurulu Başkanı Çetin BOZKURT, Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İÇMELİ, Mahalle Muhtarları, Ak Parti, CHP, İYİ Parti, SP ilçe temsilcileri, Okul Müdürleri,  çok sayıda spor yöneticileri ve İş insanları katıldı.

Exit mobile version