Özcan: “ Kartalspor’un Play Of şansı var”

Yayın: 07:01 - 09.04.2010
Güncelleme: 07:01 - 09.04.2010

Bank Asya 1.Ligin güçlü ekibi Kartalspor’un başarılı Teknik Direktörü Kadir Özcan, ”Deplasmanda oynayacağımız Ankara-Hacettepe karşılaşmasından da puan çıkarıp yolumuza devam edeceğiz. Kartalspor’un Play Of şansı doğdu” dedi.

Play Of  şansımız var

Kartalspor’un teknik patronu Kadir Özcan, pazar günü zorlu bir yabancı saha maçına çıkacaklarını hatırlattı ve rakip sahada oynayacakları Hacettepe maçını şöyle yorumladı: “ Hacettepe’ye göre biz daha rahatız. Şimdi birde bizim Play Of şansımız doğdu. Hacettepe maçından çıkaracağımız üç puan  azda olsa bizim için Play of şansı oluşturacak. Ankara’ya tabii ki bizde kazanmak için gidiyoruz. Oyuncularımın moral-motivasyonu çok iyi. Bu şansı çok iyi değerlendirip son maçımıza kadar mücadele edeceğiz, etmek zorundayız” diye konuştu.Özcan,kalan maçlara bir final maçı mantığı ile hazırlandıklarını da sözlerine ekledi.

Hırslı görüldüler

Özcan, “Kazanmak için gidiyoruz Hacettepe’nin konumu çok önemli değil. Bizim kazanma adına yapacaklarımız önemli. Ben kazanacağımıza inanıyorum oyuncularım motivasyonu iyi. İnşallah Hacettepe maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Sarı kart cezalımız Emre ve bu arada bazı sakat oyuncularımda var. Mesela Mehmet Kahraman var bir hafif sakatalığı. Ayrıca Serkan var ama bunlar maç gününe kadar düzelir” ifadesini kullandı.

Bu arada A takımı ile Paf takımının yapmış olduğu antrenman maçını A takımı 7-3 kazanırken futbolcuların çok hırslı oldukları görüldü.

Fethi Satıcı

Exit mobile version