Kartal Belediyesi 2009 yılı faaliyet raporu kabul edildi

Yayın: 13:53 - 12.04.2010
Güncelleme: 13:53 - 12.04.2010

Kartal Belediyesi 2009 yılı faaliyet raporu Belediye Meclisi’nin Nisan 2010 oturumunda kabul edildi.

 

Kartal Belediyesi 2009 yılı Faaliyet Raporu Nisan ayı Meclis toplantısında görüşülerek kabul edildi. Meclis Başkan vekili Kamer Gök’ün başkanlığında 20 CHP’li, 14 AKP’li olmak üzere toplam 34

Meclis üyesinin hazır bulunduğu toplantıda, ayrıca 2010 yılı Meclis komisyonları da belirlendi.

Kartal Belediyesi Meclisi ikinci toplantı yılının üçüncü birleşiminde görüşülen faaliyet raporu ile ilgili, CHP ve AKP grup başkan vekilleri ve üyeleri söz alarak değerlendirmeler yaptı. Yapılan görüşmelerden sonra Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek, sorulan soruları yanıtladı. Görüşmelerin ardından 2009 yılı faaliyetlerinin oylanmasına geçildi. Yapılan oylama sonucu faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Oylama sonrası bir konuşma yaparak meclis üyelerine teşekkür eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Muhalefetin zeytin dalı uzattığını söyledi. Öz ayrıca, gelecek dönem birlikte ortak akılla üretilecek projelere ve çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirtti.

Öte yandan Nisan ayı oturumunda 2010 yılı meclis divanı, encümen ve komisyon görevlendirilmeleri de yapıldı. Belediye Meclisi, Meclis başkan vekilliğine Av. Kamer Gök’ün seçildiği toplantıda ikinci başkan vekilliğine Taner Özdemir getirildi. Meclis divan katipliklerine Ahu Zengin Kaygusuz ve Hatice Taslak seçildi. Encümen üyeliklerine de Av.Kamer Gök, Turan Menğcur, Atilla Duman seçildi.

İmar, çevre, hukuk, plan ve bütçe, tarife, hesap tetkik, sağlık, gençlik ve spor, afet, kültür sanat, trafik, fiziksel ve zihinsel engelliler komisyonlarına başkan ve üye seçimleri yapıldığı meclis gündemi son üçüncü birleşimde faaliyet raporunun oylanması ile son buldu.

Exit mobile version