SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Güreş Milli takımı sporcularına uğurlama yemeği..!

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye Güreş Federasyonu İstanbul-Sarıyer Mersinli Ahmet Spor Tesisleri’nde kamp çalışmalarını sürdüren ve  13-19 Nisan tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü şehrinde yapılacak olan Avrupa Serbeste ve Grekoromen Güreş Şampiyonasına katılacak olan Güreş Milli takımı sporcularına uğurlama yemeği verdi.

Üst düzey katılım oldu

Yemeğe Sivas eski Valisi Veysel Dalmaz, Spor İl Müdürü Taner Taşpınar, Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Osman Aşkınbak, Federasyon Kurulu, Samandıra eski Belediye Başkanı ve Anadolu Yakası İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram,Yalova Termal eski Belediye Başkanı ve Dünya Şampiyonu Sırrı Acar,1.Sancaktepe Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Hüseyin Aktaş, Beşiktaş As Başkanı ve Karamürsel Güreş Kulübü Başkanı Levent Erdoğan, Kırkpınar Güreşlerinin 2 altın kemerli Başpehlivanı Karamürselli Ahmet Taşçı, Merkez Hakem Komitesi Başkanı Kadir Birlik ve Güreş camiasının seçkin isimleri katıldı.

Başarı diledi

Uğurlama yemeğine katılan özel davetlilere teşekkür ederek kısa bir konuşma yapan Güreş Federasyonu Başkanı Dr.Osman Aşkınbak, Azerbaycan’a genç bir ekiple iştirak edileceğini belirterek, “  Şampiyona Türkiye açısından oldukça zorlu geçecek. Buna rağmen serbestçilerimizden de madalya bekliyorum.” Dedi.

Başkan Aşkınbak, Grekoromen Güreş Milli Takımı’nın ise daha tecrübeli ve dengeli bir kadroya sahip olduğuna işaret ederek “Takımımızın hedefi Bakü’de de takım halinde şampiyonluk olacaktır. Sizlere başarılar diliyorum. Yolunuz açık, altınınız bol olsun” diye konuştu.

Bu arada Grekoromen Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Salih Bora, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi’nin Avrupa Şampiyonası’nda güreşemeyecek olmasının önemli bir kayıp olduğunu fakat  buna rağmen takım halinde şampiyonluk  için mücadele edeceklerini söyledi.

Serbest Güreş Milli Takımın Çeçen Teknik Direktörü Adem Bereket ise Azerbaycan’dan 3 madalya ile döneceklerini iddia etti.

Avrupa Şampiyonasına Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ramazan Şahin’den yoksun bir kadroyla gidecek olmalarının dezavantaj olduğunu vurgulayan Bereket, “ Takımımız genellikle genç sporculardan oluşuyor. Fakat ben sporcularıma güceniyorum. Rengi ne olur bilemem ama 3 madalya çıkaracağımıza inanıyorum “ diye konuştu. Yemek sonrasında toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio