Başbakandan Tuzla’ya hastane müjdesi..!

Yayın: 05:55 - 15.04.2010
Güncelleme: 05:55 - 15.04.2010

Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla’ya yeni bir Devlet Hastanesi yapılacağının müjdesini verdi. Tuzla’da bir sağlık kuruluşu açılışına katılan Başbakan Erdoğan, 200 yataklı devlet hastanesinin yapım çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

 

 Başbakanın müjdesinin ardından Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcıyla birlikte hastanenin yapılacağı araziyi gezdi. Bakan Akdağ, hastanenin yerine onay verdi.

Başkan halk meclisinde açıklamıştı

Şu anki Tuzla Devlet Hastanesi’nin yetersiz olduğu konusunda gelen şikayetlere kulak veren Başkan Yazıcı, çözüm konusunda harekete geçmiş, hastane yapılacağının haberini İçmeler Mahallesi Halk Meclisi’nde vermişti. Şikayetin Tuzla’nın genelinde olduğunun altını çizen Dr. Yazıcı, şu anda orman arazisi olarak görülen Tuzla Belediyesi arkasındaki arazinin planlarda sağlık alanı olarak ayrıldığını belirtti. Orman Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesiyle yapılan yazışmalarda buraya hastane yapımının uygun görüldüğünü vurgulayan Yazıcı “Proje şu anda Büyükşehir Belediyesi’nde. Komisyonda görüşüldükten sonra inşallah Tuzla daha büyük bir devlet hastanesine kavuşmuş olacak.” Dedi.

Exit mobile version