Kartal Belediyespor ligde kalma umudunu yitirdi..!

Yayın: 07:07 - 19.04.2010
Güncelleme: 07:07 - 19.04.2010

Türkiye 3.üncü ligin kader maçında Ankara-Demirspor ile karşılaşan Kartal Belediyespor, güçlü rakibi ile 0-0 berabere kalarak ligde kalma umutlarını bir yerde yitirmiş oldu. Kartal Bulvarspor tesislerinde  güzel ve güneşli bir havada oynanan karşılaşmayı Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartal Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı  Dr. Turgut Mermertaş, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ayhan Taş,Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Binali Yıldırım,Bulvarspor Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Köse,KASK Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Baran,Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas ve Kartalspor Teknik Direktörü Kadir  Özcan, birlikte izlediler.

Üstün bir mücadele sergilediler 

Ligde  istikrarsız bir performans gösteren,inişli ve çıkışlı  çizgiler çizen Kartal Belediyespor rakibine oranla daha atak ve istekli görünmesine rağmen beklenilen golü atamayınca karşılaşmanın birinci yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

 

Sonuç değişmedi

2.yarıya aynı hırs ve aynı karlılıkla başlayan Kartal Belediyespor rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Düşme potasına girdiği için adeta sinirleri bozulan Kartal Belediyespor ve Ankara-Demirspor’lu futbolcular arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. 7 sarı kartın çıktığı karşılaşmada taraflar bir birlerine gol atmaya Muaffak olamayınca karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı. Ankara-Demirspor deplasmanda kazanılan altın değerindeki bir puanla evine gitti.

FETHİ SATICI

Exit mobile version