Sözde Ermeni soykırımı taraftarlarına Kartallı Ülkücülerden tepki

Yayın: 07:15 - 21.04.2010
Güncelleme: 07:15 - 21.04.2010

Kartal Ülkü Ocakları’nın düzenlemiş olduğu ‘Sözde Ermeni soykırımı yalanlarına inanma ” isimli etkinlik, 24 Nisan sözde Ermeni soykırımı günü öncesinde, Sözde Ermeni soykırımı taraftarlarına ülkücülerden yükselen gür bir cevap oldu.

Açılış Konuşmasını Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör yaptı. Güngör konuşmasında, “Tarih bizimle başladı, medeniyeti, bilimi ve adaleti dünyaya biz yaydık. 1071 de Anadolu’nun kapısını açanların,1299 da dünyaya adaleti ve medeniyeti öğretenlerin,1453 de Peygamber efendimizin hadisindeki müjdeye mazhar olanların,1915 de Çanakkale’de Gökten inen ecdada alnını öptürenlerin 1919 yılında Kurtuluşun ve kuruluşun cephanesini Allah Allah nidaları ve yüreklerindeki kutsal vatan sevgisi bilenlerin torunları..

Ömrünü Türk Milliyetçiliği Ülküsüne adamış Türk Dünyasının Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in evlatları.. Kutsal Vatan mabedine namahrem eli değmesin diye dağlar gibi sıra sıra toprağa düşen Şehit Ülkücülerin kardeşleri olarak sesleniyoruz…

Hiçbir yalan, hiçbir oyun ve hiçbir yıkım projesi  Ülkücüler var olduğu sürece bu coğrafyada sahnelenemez.

İlkeli, disiplinli, ahlaklı ve fikri anlamda donanımlı kadrolarımızla 2023 Türkiye’sinin tüm kademelerine talip olan bir iradenin varlığı Türkiye Cumhuriyetinin Şah damarıdır.

Muhtaç olduğu kudreti damarlarındaki asil kanda bulan, karanlıkları aydınlatacak ışığı 9 ışık  doktrininde gören Ülkücüler kutsal vatan toprağımızın, ebedi beka ve tam bağımsızlığımızın teminatıdır. Sözde Ermeni soykırımı iddiaları gibi boş ve mesnetsiz saldırı, zayıflatma ve manevi anlamda çöküntü yaratma peşinde koşanların amacına ulaşabilmeleri için önce tarihi değiştirmeleri gerekmektedir ve tarih asla yalanlardan yana değiştirilemez” dedi.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör’ün açılış konuşmasından sonra kürsüye çıkan Marmara Üniversitesi Tarih Kürsüsü Öğretim üyesi Prof. Dr Sayın Vahdet Engin Sözde Ermeni soykırımı yalanları ile alakalı olarak önemli bilgiler verdi. Konuşmasında tehcirin öncesi ve sonrası ile günümüz dünya düzenindeki lobi faaliyetleri konusuna değinen Prof. Dr Vahdet Engin.. Ermenilerin İmparatorluk döneminde imtiyazlara sahip olduğunu, imparatorluğu çökertmek isteyen dış güçlerin emelleri doğrultusunda hareket ederek Türklere karşı katliama giriştiklerini.. Bahsedilen bir buçuk milyonluk Ermeni sayısının tamamen bir hayal ürünü olduğunu belgeleriyle ortaya koydu. Günümüz Türkiye’sinde Ermenilerin lobi faaliyetleri ve Sözde Ermeni soykırımını bize karşı kullanmaya çalışan ülkelere karşı sesini yükseltecek bir devlet adamının olmadığını söyleyen Prof. Dr Vahdet Engin konuşmasının ardından soru cevap kısmına geçti..

Exit mobile version