Up Life Park’ta hayat başladı

Yayın: 10:19 - 20.04.2010
Güncelleme: 10:19 - 20.04.2010

Kartal’da Yaşamın Yeni Tanımı Modern hayatın tüm gerekliliklerini bir araya getirerek manzarasıyla, kalitesiyle, sosyal imkanlarıyla sakinlerine premium bir yaşam tarzı sunan Up Life Park’ta  hayat başladı.

Havuz başı keyfi

Up Life Park tepeden tırnağa en ince ayrıntısına kadar kaliteyi yaşatan inşaatıyla Kartal’a yepyeni bir yaşam anlayışı getiriyor. Burada her şey sizin için özenle tasarlandı, hayat kalitesini en üst düzeye çıkartmak için her detay akıllı çözümlerle donatıldı. Kısacası Up Life Park, Kartal’da yepyeni bir yaşam tarzı, yepyeni bir anlayışın ilk örneğini sunuyor.

Up Life Park sakinleri kıskandırıyor

Up Life Park Kartal’da birçok ilki bir arada gerçekleştiriyor. Üstün inşaat kalitesi, güvenliği ve sunduğu olanaklarla Kartal’da geleceğin ilk örneğini sunuyor. Marmara Denizi ve Adalar manzarasıyla göz kamaştıran Up Life’ta yaşamak bugünün standartlarının çok üzerinde bir yaşam tarzını da beraberinde getiriyor. Havuzdan fitness center’a kadar birçok özelliği içinde bulunduran Uplife Park konumuyla da göz kamaştırıyor. Up Life Park ‘ın alışveriş merkezlerine yakın, gürültü ve karmaşadan uzak konumu burada yaşamayı bir kat daha çekici kılıyor.

Otoparklar yerin altında
      Kartal’daki Up Life Park projesindeki otoparklar, Teknik Yapı’nın çevreye verdiği değerin klasikleşen bir göstergesi olarak yeraltında gerçekleştirildi. Kartal’da toplam 22.000 m²’lik alanda daha fazla yeşil alan için yeraltında iki katlı olarak planlanan 16 bin 178 metrekarelik otoparkın 585 araçlık kapasitesi olacak. Misafirler için ise açık alanda 55 araçlık park alanı bulunacak.

Exit mobile version