SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem şehit yakınları ile bir araya geldi

Yayınlanma:
ABONE OL

Ülke genelinde, Şehitler Haftası olarak düzenlenen 14 – 20 Nisan tarihleri, bu vatan için canını veren aziz şehitlerimizi bir kere daha saygıyla anma adına anlamlı bir hafta özelliğine sahip bulunuyor. Ölüme gözlerini kırpmadan giden, kanlarıyla bayrağımıza rengini veren insanlar, geride bize bu cennet vatanı bırakırken, o günleri ve yaşanan sıkıntılıların da unutulmamasını bizlerden bekliyorlar.

Tüm yurtta, gerek 18 Mart gerekse Nisan ayındaki şehitler haftasında tarihimizin şanlı sayfalarında kahramanlık öyküleri sergileyen milyonlarca ecdadımızın yaptığı mücadeleleri hatırlamak ve onlara vefa olarak bir araya gelmek, milletimizin vicdani borcu olarak düşünülmesi gerekiyor.

Sancaktepe Belediyesi aziz şehitlerimiz anma ve yaşanan olayları hatırlama adına yaptığı çalışmaların yanına bir yenisini daha ekledi. Bu vatan için canların veren yakın geçmişteki şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek onların duygu ve düşüncelerine ortak oldu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in özel misafiri olarak, akşam yemeğinde bir araya gelen şehit yakınları, devletin her zaman yanlarında olduğunu ve acılarına ortak olunduğunu hissettiler.

 

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan İsmail Erdem,  Millet, genel anlamıyla aynı topraklar üzerinde yaşayan, aralarında dil, tarih, duygu, ülkü, gelenek ve görenek birliği olan insan topluluğudur. Milletin devamlılığını sağlayan ana öğe de, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunmasıdır.  Bu yüzden bu dünyada bizim için en kıymetli varlıklardan biri de vatandır. Bu nedenle biz vatanımızı çok severiz” dedi.  

Başkan Erdem, kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlanması gerektiğini belirtikten sonra , “Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferler armağan eden,  komutanından erine kadar, bu mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarını, polislerimizi, onu her şeyiyle destekleyen aziz milletimizi ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Daha sonra kürüyse gelen Kaymakam Necmettin Kalkan, “Vatanını seven kişiler gerekirse mallarını ve canlarını fedâ etmekten çekinmezler. Bizler, bu güzel vatan için canlarıyla ve kanlarıyla nice destanlar yazan bir milletin evlâdıyız” şeklinde açıklamada bulundu.

20 Nisan Salı akşamı şehit aileleri ve gazileri için düzenlenen geceye, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kaymakam Necmettin Kalkan,  Emniyet Müdürü Murat Ulucan,  AK Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

 

Başkan Erdem salonda bulunan şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek onlarla kısa süreli konuştu.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio