Başkan Erdem öğrencilerle bir araya geldi

Yayın: 14:43 - 29.04.2010
Güncelleme: 14:43 - 29.04.2010

Eğitime verdiği desteklerle bilinen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 27 Nisan 75.Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerine bir konuşma yaptı. Zaman zaman öğrencileri makamında kabul edip, okul gazeteleri için röportaj yapan başkan Erdem, bu seferde onların mekânlarına giderek sohbet havasında bir konuşma yaptı.

 

Başkan Erdem’e, yoğun ilgi gösteren öğrenciler, konuşma salonuna gelinceye kadar başkanın etrafından ayrılmadılar. Çocukları seven ve çocukların sevdiği başkan olarak ifade edilen Erdem, yoğun ilgi karşında onlarla ilgilenerek beraber fotoğraf çekimi yaptı.

Başkan Erdem, 14 aylık sürede yapılan belediye hizmetlerini kısa özetini sunduktan sonra, eğitim ve öğretimin önemini vurguladı. Başkan, “bu dönemde nasıl kendinizi yetiştirirseniz hayatınızda öyle devam eder. Hayatınızın temellerini attığınız bu okul sıralarında, derslerinize iyi çalışarak başarılı olun. Bunu başta kendiniz ve aileniz aynı zamanda da yaşadığınız bu topraklara vefa borcu olarak yapmaya çalışın” dedi.

Konuşma sonrası, salonda bulunan öğrenciler başkanı soru yağmuruna tutular. Konuşmanın büyük bir bölümü soru cevap şeklinde gerçekleşti. Gençlerin kendilerini ifade etme, soru sorma cesaret ve güvenin yüksek olduğu gözlemlendi.

 

Konuşma sonrası okulda kısa bir süre incelemede bulunan başkan Erdem çocukların sevgi gösterileri ile okuldan ayrıldı.

 

 

 

 

Exit mobile version