“Ben Küçükken Doğmuşum”

Yayın: 07:16 - 08.05.2010
Güncelleme: 07:16 - 08.05.2010

Pedagoji uzmanlarının tavsiye ettiği çocuk oyunu

 “Ben Küçükken Doğmuşum”  dedi, yolara düştü, tüm küçükken doğmuş olan  küçük arkadaşlarıyla  bir araya geldi.  Türkiye de bir ilke imza atıp  müzikli şarkılı  danslı  çocuk stand  up’ıyla  tüm çocukların beğeni  ve alkışlarını topladı.

Mustafa Önder Keskin‘den bahsediyoruz. On parmağında on marifet   olan  Kartallı tiyatro sanatçısı,  televizyoncu, animatör, sunucu ve drama eğitmeni  KESKİN  en büyük özleminin  yaşadığı yer olan  Kartalda,  Kartaldaki İlköğretim okullarında   BEN KÜÇÜKKEN DOĞMUŞUM adlı çocuk stand up’ını sergilemek olduğunu söyledi. Kartal Haber Gazetemizin de  Kültür  köşesi yazarı olan Mustafa Önder KESKİN Kartaldaki  tüm ilköğretim okullarına  seslenip sizlerle buluşmak, oyunumu paylaşıp Kartallı  küçük arkadaşlarımla tanışmak istiyorum mesajını verdi.

Katıldığı  televizyon programlarında da büyük ilgi gören  KESKİN için;   O zaman bizde Kartaldaki  tüm ilköğretim okullarımızın yöneticilerine    diyoruz ki;  Mustafa Önder KESKİN,  Pedagoji  uzmanının da incelediği  ve onay verdiği  bu eğlenceli  eğitici  oyun için davetinizi bekliyor.

Exit mobile version