Ekonomide İstihdam Seferberliği

Yayın: 06:55 - 11.02.2021
Güncelleme: 06:55 - 11.02.2021

İnsanların ekonomik olarak zor günler geçirdiği günümüz şartlarında yeni dönemde ekonomik olarak yatırımların da artması beklentiler arasında yer alıyor. Bu amaçla firmalar da yeni iş alanları açarak insanlara yeni iş imkanları sunuyor. Bu firmalardan birisi olan Class akaryakıt Naifoğlu Holdingyeni yatırımlar ile insanların iş sahibi olması için ön ayak oluyor.

Dünyada ve ülkemizde meydana gelen pandemi nedeni ile zor günler yaşayan firmalar ve çalışanlar pandeminin etkilerinin kırılmaya başlanması ile birlikte yeni yatırımlarına da hız vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Class akaryakıt Naifoğlu Holding firması da yeni yatırımları için hedeflerini büyültmüş durumda.

2023 Yılına Kadar Binlerce Kişiye İş İmkanı

Class petrol 2023 yılına kadar yeni binlerce insana iş kapısı olmak için yeni dönemde yatırımlarını hızlandırıyor. Bu kapsamda firma mevcut olan 50 tesisine ek olarak 250 yeni tesis daha hayata geçirmek için çalışmalarına devam ediyor. Toplamda 3000 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen firma ekonomik canlanmaya katkı sunmayı hedeflemiş durumda.

Class petrol firması müşterilerine sunduğu kaliteli hizmeti ülke geneline yaymak ve daha fazla insanı iş sahibi yapmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Firma bu anlamda son yıllarda artan yatırımlarına ek olarak yeni yatırım kararlarını da hızlı bir şekilde almış durumda bulunuyor. Firma yeni yatırımları ile insanların refah seviyelerini yükseltmeyi ve insanlara daha kolay ulaşmayı umut ediyor.

Exit mobile version