Ahmet Yıldırım: ”Sözde kaptan olmadım”

Yayın: 11:05 - 12.05.2010
Güncelleme: 11:05 - 12.05.2010

Tuzla Belediyesi 1. Medya Futsal Turnuvası’nda Lig Tv adına mücadele eden Eski Milli futbolcu Ahmet Yıldırım’la UEFA kupası zaferini konuştuk. 

Şimdi bir Türk takımının UEFA kupasını kazanmasının böyle bir zafer elde etmesinin çok zor olduğunu belirten Yıldırım, “Biz o zaman zoru başardık. Takım olarak çok güzel bir hava yakalamıştık. Takımda üst düzey bir arkadaşlık söz konusuydu. Takım halinde tavla turnuvaları düzenliyorduk. Şimdi ise böyle bir şey çok zor. Takımda gruplaşma olursa başarı gelmez” dedi. 

2001-2002 sezonunda Beşiktaş’a transfer olan ve burada 4 sezon forma giyen Yıldırım, Siyah -Beyazlı camiadan ayrılış sebebinin kaptanlık görevini hakkıyla yerine getirmek olduğunu söyledi. Yıldırım “Bizim ülkemizde kaptanlık sadece pazubant takmaktan ibaret. Beşiktaş’tayken Parma maçı öncesi takım içinden 3 arkadaşım maddi açıdan problem yaşıyordu. Ev kirasını bile ödeyemeyecek durumdalardı. Ben de bu sorunu yönetime bildirdim. Bunun sonucunda kulüp tarafından bana para cezası verildi ve sezon sonunda da Siyah – Beyazlı camiayla yollarımız ayrıldı” şeklinde konuştu. 

 Pascal, Ersin’e karşı…

Öte yandan bugün Pascal Nouma’nın kaptanlığını yaptığı 1903 Haber,BKM oyuncusu “Çok Güzel Hareketle Bunlar” Ersin’in kaptanlığını yaptığı Kanal 24 takımına karşı mücadele edecek. 21,00’de başlayacak karşılaşma grup liderini belirleyecek  .

Dün oynanan maç sonuçları

TercümanAkşam-TRT: 4-6 

Anadolu Kaplanları-TV8: 2-2 

LigTV-Hürriyet: 3-5

Exit mobile version