SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Zengin 17 Yaş alt takımların 2009-2010 değerlendirmesini yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Alt yapılarda skor ve şampiyonlukların birinci amaç olmadığını asıl amaçlarının yarının Kartal Spor’unda oynayacak futbol eğitimini sistematik olarak tamamlamış donanımlı oyuncular yetiştirmek olduğunu belirten Zengin , bu amaçla kurulan Akademi ligi  tesisleri olmamasına rağmen TFF’nin ilgili birimini ikna ederek katıldıklarını belirtti.

Zengin şu şekilde devam etti:

‘’”İyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu” sloganıyla hayata geçirilen U14  ve U15 Coca Cola Akademi Ligleri’ne bu sezon eklenen U16 Akademi Ligi’nde toplam 42 elit takım mücadele etti. Marmara, Ege, İç Anadolu, Çukurova ve Karadeniz gruplarında başlayan mücadelenin nisan ayında tamamlandı.Takımlarımız dereceye giremese de milli takım kadrolarına 5 oyuncu göndermeyi başardı.

U-14 – Takımımız dan ŞAFAK AYVALI

U-15   Takımımızdan  MELİH KARTAL- SENAD SANCAK

U-16  Takımımızdan   BERAT GÜLAY – EMRAH TAYSİ

U-17 takımımız Grubunda şampiyon olduktan sonra İstanbul şampiyonasında – İstanbul 2. si oldu. Türkiye finallerinde  Kütahya Grup merkezinde Grup Finalinde ellendi.

Yine bu takımımızdan da Marmara bölge karmasına  MESUT UZUN VE ETHEM PULGİR çağrıldı.

Sonuç olarak Şampiyonluklar gelip geçicidir önemli olan Profesyonel Takımımıza yeni Okan Yıldızlar, Fatih Kolsuzlar , Kaan Doraklar, Kaan Çamkırlar, Ali Kılıçlar,  ….. kazandırmaktır. Alt yapımız bu sene biliyorsunuz ki sezon başında alt yapı ağırlıklı kadroyla lige çıkmış tüm beklentileri alt üst ederek ilk 2 maçta 4 puan alarak belki de takımımızı ligde kalmasına yardımcı olmuştur.

Kendi öz kaynağımıza döndüğümüz seneler Kartalımızın kurtuluşu olacaktır. Gerek şuan ki yönetim kurulumuz ,gerek başkanımız Binali AYDIN , gerekse alt yapı yöneticimiz Gökhan HOCAOĞLU bu  konuda bizlerin en büyük destekçileri olmuşlardır. Kendilerine alt yapı adına teşekkür ediyoruz.’’dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]