KARTALSPOR SAHİPSİZ Mİ?…

Yayın: 16:10 - 20.07.2009
Güncelleme: 16:10 - 20.07.2009

Hey gidi Kartal Sporum sezon başında işe, şampiyonluk parolasıyla başlayıp ilk maçlarda Kartal ilçesini heyecanlandırırken şimdi ise kara kara düşünmeye başlıyorsun.

Testi kırılmadan bazı kişilere mesaj yollamak istiyorum.

Burada hiç günahı olmayan teknik heyet ve futbolcuları bu karamsarlıktan kurtarıp lütfen aydınlığa çıkartın.

Haziran ayından beri, doğru dürüst para alamayan futbolcular isyanda. Sadece 250-300 bin YTL ye anlaşan 2-3 futbolcuya zar zor 4 ay sonra 30-40 bin YTL verilerek, 1. devre boyunca 2 tane maç primi ödenerek Kulüp idare edilemez. Hele ki yıllardır süper lig aşkıyla yanan Kartal Sporu kimse bu hale getiremez.

Bayram’da bile Sayın Belediye Başkanımız 1.000 YTL vererek çocuklara yol parası imkânı sağlıyor. Kartal sporu hedeflerinden şaşırtanlar şapkalarını önüne alıp düşünsün ve bir an önce çıkış yolu bulsunlar aksi halde takımda doğru dürüst futbolcu kalmayacak ve bu takım 2. devre önlem alınmadığında küme düşecektir. Bunu da Kartal halkına yapmaya kimsenin hakkı yoktur.

Baştan planlarınızı iyi yapsaydınız ya, neyse zararın neresinden dönülse kardır diyelim. Şimdi zaman Kartal Sporu tekrar ayağa kaldırma zamanı. Kulüp Başkanının bir an önce görevini yapmasını diler yapmadığı takdirde Belediye Başkanımızın bu işe el atarak Takımı düzlüğe çıkarmasını bütün kartal halkı adına cani gönülden isterim.

Kartal Spor ve Kartal halkının her zaman iyi şeylere layık olduğunu vurgular Kartal Sporumuzun kanadını kırmamanızı dileriz.

Erdoğan Özyuva
Exit mobile version