Tuzla’da karanlık sokak kalmayacak

Yayın: 12:19 - 25.05.2010
Güncelleme: 12:19 - 25.05.2010

Tuzla Belediyesi ve Ayedaş’ın ortak projesiyle artık Tuzla’da karanlık sokak kalmayacak. “Cadde ve Sokaklar Aydınlanıyor” isimli projeyle, lambası olmayan sokaklara lamba takılacak, yanmayan lambalar ise değiştirilecek.

 Projenin startı için Tuzla Belediyesi önünde mini bir tören düzenlendi. Törene Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI, Ayedaş Genel Müdürü H. İbrahim Leventoğlu, Mahalle muhtarları ve Ayedaş Acil Müdahale Ekibi katıldı.

Törende bir konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, söz konusu projeyle en ücra sokakların bile aydınlatılacağını vurgulayarak “Bu projeyle Tuzla geceleri gündüz olacak, Tuzla daha huzurlu ve güvenli hale gelecek. Projede emeği geçen her kese teşekkür ediyorum.” dedi.

 Ayedaş Genel Müdürü H. İbrahim Leventoğlu ise,  “Amacımız, Tuzla’da lambası çalışmayan sokak bırakmamaktır. Bununla birlikte  aydınlatma tesisleri yapılması gereken noktalar da tespit edilip, gerekli çalışmalar yapılacaktır.” dedi. Törenin ardından, Acil Mdahale Ekipleri 15 araç konvoyu ile Tuzla sokaklarına doğru yol aldı.

Exit mobile version