SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 3 gün 3 gece kutlanacak

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılı kutlamaları kapsamında yine çok konuşulacak bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımını atarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda verdiği mücadelenin başlangıcını oluşturan 19 Mayıs, Kartal’da büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Kartallılar 19 Mayıs akşamı Fener Alayı’nda buluşacak

19 Mayıs Perşembe akşamı saat 19:00’da Kartallı Kazım Meydanı’nda başlayacak olan Fener Alayı ile Kartallı vatandaşlar Kartal Meydanı’na hep birlikte yürüyecek. Covid-19 pandemisi nedeniyle iki yıldır 19 Mayıs coşkusunu kısıtlamaların gölgesinde kutlamak zorunda kalan Kartallılar, bu özlemini doyasıya yaşayacak.  

Kutlamalar 3 gün 3 gece sürecek

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği kutlamalar kapsamında Emre Aydın, Sertab Erener ile rap dünyasının sevilen isimleri Batuflex, Velet, Ati242 ve Mert Şenel şarkılarıyla Kartal Meydanı’nda bir dizi konsere imza atacak. Dj Kadir Çetin’in sahne performanslarının da yer alacağı kutlamalar kapsamında Kartallılar 19 Mayıs heyecanını üç gün üç gece yaşayacak.

19 Mayıs Perşembe akşamı saat 21:00’de Emre Aydın sahne alırken, 20 Mayıs Cuma akşamı saat 21:00’de Sertab Erener Kartallılar ile buluşacak. 21 Mayıs Cumartesi gecesi ise rap dünyasının sevilen isimleri Batuflex, Velet, Ati242 ve Mert Şenel Kartallı hayranlarına sevilen şarkılarını seslendirecek.

Başkan Yüksel, Kartallıları 19 Mayıs kutlamalarına davet etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallı komşularını yapılacak olan kutlamalara davet ederek, “Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılını kutluyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi kurmak adına girdiği mücadelenin ilk adımı. Atatürk’ün Ey Türk Gençliği diyerek ülkemizi gençlere emanet ettiği gerçeğini bir kez daha hatırlarken, tüm Kartallı komşularımı ve gençlerimizi bu coşkuyu birlikte yaşamak için etkinliklerimize davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Magazin
10 Mayıs 2024
Komedyenler arasında yaşanan polemiğe usta oyuncu Zihni Göktay’dan olay olacak yorum

Ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan polemiğe usta oyuncu Zihni Göktay’dan olay olacak yorum geldi. “ Metrekareye beş…”. İşte detaylar… Cem Yılmaz ve Hasan Kaya arasında yaşanan polemik gündemde ki yerini korumaya devam ediyor. Polemiğe usta oyuncudan bir yorum geldi. İki komedyen arasında yaşanan polemiğe olay olacak bir yorum da usta […]

Magazin
10 Mayıs 2024
“Sahnede tacize uğradı” denilen Afra Saraçoğlu’nun tavırlarının ardındaki gerçek ortaya çıktı

“Sahnede tacize uğradı” denilen güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’nun tavırları ardındaki gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar… Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, katıldığı bir ödül töreninde ödülünü aldığı sırada sergilediği tavırlar ile gündeme geldi. Kesilip, biçilmiş şekilde sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından Afra Saraçoğlu’nun ödülü veren […]

Magazin
10 Mayıs 2024
Sahneyi terk etmesi ile gündeme gelen Cem Yılmaz’dan açıklama geldi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan sahneyi terk ettiği görüntüler sonrasında açıklama geldi. Cem Yılmaz, “ Dün mü başladık bu işe, gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor” ifadelerini kullandı. İşte detaylar… Ünlü komedyen Cem Yılmaz, hakkında çıkan sahneyi terk etti iddialarına sessizliğini bozarak cevap verdi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son gösterisinde sahneyi terk ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. […]

Magazin
10 Mayıs 2024
Ünlü çiftten müjdeli haber! Justin Beiber’ın gözyaşlarının nedeni anlaşıldı

Ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Justin Beiber’ın gözyaşlarının nedeni belli oldu. Güzel eşi Hailey Bieber hamile. İşte detaylar… Geçtiğimiz günlerde ağlarken çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayan dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Beiber’ın eşi Hailey Bieber ile ayrıldığı iddiaları gündeme gelmişti. Fakat çiftin paylaşmış oldukları video ile bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Bieber ve Baldwin çifti, […]