Adliye Personelinden, “Her Yerde Herkes İçin Varız” Resim Sergisi

Yayın: 13:27 - 18.05.2022
Güncelleme: 13:27 - 18.05.2022

Kartal Halk Eğitimi Merkezimizin Kartal Anadolu Adliyesinde “Her Yerde Herkes İçin Varız” Projesi kapsamında Adliye personeline yönelik açtığı ve Resim öğretmeni Gizem Atmaca’nın eğitmenliğini yaptığı Yağlı Boya resim kursumuza katılan kursiyerlerimiz sene sonu sergisinde eserlerini sergilediler.

İstanbul Anadolu Adliyesi’ndeki Şehit Mehmet Selim Kiraz Sergi Salonu’nda düzenlenen serginin açılış törenine, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, İl Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Mustafa ÖZTÜRK ve Merkez Müdürümüz Seyfullah Kırtay, Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Altun, Adalet Komisyonu Başkan Yardımcısı Nihat Zincirli, Başsavcı Vekilleri Hasan Turgut, Cumali Karakütük, Ömer Kurtuluş Aksoy ve Uğur Seçgin katıldı. Ayrıca sergiye adliye çalışanları da gelerek eserlere büyük ilgi gösterdi, serginin 31 Mayıs’a kadar açık olacağı belirtildi.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, “İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Hayat Boyu Öğrenme İl Temsilcilerinin koordinasyonunda yargı mensuplarının yapmış oldukları sanatsal çalışmalar için düzenlenen sergiye hepiniz hoş geldiniz. Sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başsavcı Vekili Ömer Kurtuluş Aksoy ise “Adliye çalışanlarımızın yeteneklerini geliştirmesi açısından emeği geçen değerli hocalarımıza ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Resim sergisinde eserleri bulunan meslektaşlarımızın ve adliye çalışanlarımızı kutlarım. Serginin herkese hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Exit mobile version