Güreş Takımı Kartal’ı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek

Yayın: 13:51 - 07.06.2010
Güncelleme: 13:51 - 07.06.2010

Kartal Belediyespor Güreş Takımı 09-13-2010 tarihleri arasında Çorum’ da yapılacak olan 13-14 yaş arası Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasına katılmak için Çorum’a gitti.

 Geçtiğimiz hafta Cevizli-Tekel Spor Tesislerinde yapılan okullar arası Serbest ve Grekoromen Güreş şampiyonasında  1. 2. ve 3’cülük kazanan   ve Kartal’ı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek güreşçiler şunlar:

 

47 Kg. Ahmet Altan

54 Kg. Yusuf Kızıltepe

59 Kg. İbrahim Akkuş

66 Kg. Mehmet Akkuş

74 Kg. Mehmet Samet Uman, Eray İşcan

84.Kg. Mustafa Umar

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartal Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Turgut Mermertaş, genç ve tecrübeli bir ekiple Çorum’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacaklarını belirterek, “ Bir süre önce kurulan ve Belediyespor bünyesinde faaliyet göstererek başarılı sonuçlar alan güreş takımımız Kartalımızı Türkiye şampiyonasında başarı ile temsil edeceklerini ve madalyasız dönmeyeceklerini olan inancım tamdır. Genç pehlivanlarımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Mermertaş, Kartal’da sporun önünde olan engelleri kaldırdıklarını da sözlerine ekledi.

Kartal Belediyespor Güreş takımının başarılı Teknik Direktörü ve eski milli güreşçi İsmet Bağcı, Türkiye Şampiyonasına iddialı bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

FETHİ SATICI

Exit mobile version