İstanbul Medyası gücünü federasyonda birleştiriyor

Yayın: 21:45 - 22.12.2022
Güncelleme: 21:45 - 22.12.2022

İstanbul’da faaliyet gösteren büyük küçük basın yayın organları, büyük bir organizasyon çatısı altında bir araya gelerek daha güçlü bir yapı için kolları sıvadı.



Basın emekçilerinin yeni umudu olacak İstanbul Medyası, çalışmalarına hız veriyor. İstanbul’un ve ulusal gündemin nabzını tutan İstanbul’da faaliyet gösteren küçük ve büyük basın organları, İstanbul Medyası çatısı altında güçlerini birleştirmeye hazırlanıyor. İstanbul Medyası Ali Rıza Yıldız Başkanlığında bir araya gelerek, kurulacak olan federasyonun Çekmeköy’de yer alan genel merkez binasında bir toplantı gerçekleştirdi.

ÖNEMLİ GAZETECİ DERNEKLERİ KATILIM SAĞLADI

Toplantıya Başkan Ali Rıza Yıldız’ın yanı sıra; Ümraniye Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Söyler, Ataşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Yasemin Eryıldız, Kadıköy Gazeteciler Derneği Başkanı Benusen Toprakkaya, Şişli Gazeteciler Derneği Başkanı Bülent Çavuş, Üsküdar Gazeteciler Derneği Başkanı Nimet Kartal, Maltepe Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Bilgin ve üyeleri katıldı.



ERKEN DÖNEM FAALİYETLER MASAYA YATIRILDI

Çok yakın bir zaman sonra faaliyetlerine başlaması planlanan federasyonunun oluşumu ile ilgili fikir alışverişi yapılırken federasyon oluşumunda izlenecek yol haritası da belirlendi. Önümüzdeki dönemde daha önce belirlenen yurt içi ve yurt dışı etkinliklerinin detayları masaya yatırıldı. Ocak ayında yapılacak yemekli organizasyon ile ilgili yer seçimi ve İstanbul dışı etkinliklerin tarih planlaması da yapılırken, Bolu’da bir hafta sonu kampı ve aynı zamanda seminer gerçekleştirilmesi kararı alındı.

YILDIZ: TÜM TOPLANTILARIMIZ AHENK İÇİNDE GEÇİYOR Başkan Ali Rıza Yıldız İstanbul Medya mensuplarına katıldıkları için teşekkür etti ve birçok medya mensubunun bir arada bulunmasına rağmen yapılan tüm toplantıların sorunsuz ve ahenk içinde geçmesine dikkat çekerek “Birlikten gerçekten kuvvet doğuyor. Her birimiz farklı fikirde de olsak sonuçta hepimiz ortak bir paydada buluşuyoruz. Bir sonraki adımımız federasyonumuzun kuruluşunu gerçekleştirdiğimizde planladığımız projelerin başarısı için bu uyum çok önemli. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Exit mobile version