Kartal’da çevre haftası etkinlikleri ‘Bisiklet Şöleni’ ile son bulacak

Yayın: 10:54 - 09.06.2010
Güncelleme: 10:54 - 09.06.2010

Kartal Belediyesinin çevre haftası dolayısı ile düzenlediği etkinliklerin finali “Bisiklet Şöleni” ile son bulacak. “Temiz Çevre ve Temiz Enerji İçin Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla çevreye karşı duyarlılığı arttırmak için Kartal Sahil yolunda bisiklet turunun düzenleneceği şölende, Kartallı çevrecilere, Bisikletliler Derneği de eşlik edecek.

Kartal Belediyesinin organize ettiği etkinlikler çerçevesinde ilk olarak, çevreci ve sıfır karbon soluma aracı olan tek araç olan Bisikletlerle “Temiz Çevre ve Temiz Enerji İçin Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla Bisiklet turu yapılacak. 12 Haziran’da Saat 09:30’da Kartal meydandan başlayacak tur sahil yolunu izleyerek devam edecek.

Dragos Tekel Fabrikasının önündeki kavşağı takiben tekrar Kartala dönecek olan bisikletliler, temiz çevre ve temiz enerji için bisikletlerinde bulunan zilleri yol boyunca çalarak, herkesi çevreye karşı duyarlı olmaya çağıracak.

Kartal meydanında son bulacak Bisiklet turundan sonra, Kartal Belediyesi tarafından tura katılan bisikletlilere madalyalar dağıtılacak. Düzenlenecek madalya töreniyle birlikte sponsor firmalar tarafından katılımcılar arasında yapılacak çekilişlerde şanslı talihlilere bisikletler hediye edilecek.

Sürpriz hediyelerinde dağıtılacağı şölende, Bisikletliler Derneğinin özel olarak düzenleyeceği Akrobasi gösterisi de izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

 

Exit mobile version