Altınok Öz’ün verdiği tapular Ak Partiyi gaza getirdi

Yayın: 07:47 - 11.06.2010
Güncelleme: 07:47 - 11.06.2010

Topbaş’ta, Kartal’da Tapu müjdesi verdi

Geçtiğimiz ay Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz tarafından Yakacık halkına yıllardır verilmeyen tapularını vermesi Ak Partiyi harekete geçirdi.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar kadir Topbaş, AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı tarafından Kartal Hürriyet Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Siyasi rekabet vatandaşa yaradı

Topbaş, hizmet üretiyoruz

Hürriyet mahallesi Dilek Düğün Sarayı’nda, mahallenin mülkiyet sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan ve tapu verileceği sözü veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş, İstanbul’da gerçekleştirilen kalıcı ve yararlı hizmetlerini özetledi. İstanbul halkına ve İstanbul’un her ilçesine parti ayırımı yapmadan eşit belediye hizmeti getirdiklerini hatırlattı. İstanbul’un tarihi ve turistik konumu ile dünyanın incisi olduğunu belirterek, “ Ürettiğimiz hizmetler ortada. Biz laf değil, hizmet üretiyoruz, üretmeye de devam edeceğiz” dedi.

Topbaş, şöyle devam etti: “  Kartal, bu dönem iki farklı siyasi anlayışı görme imkânı buluyor. Yalan ve karalama üzerine siyaset yapanların, bu yalan ve iftiralarını ortaya çıkarmak bizim görevimiz. Bugün de bu anlayışla sizlerin karşınızdayız. Sorun olarak karşımıza çıkan her meseleyi sizlerle gönül gönüle, el ele vererek çözeceğiz, çözmek için elimizden geleni yapacağız.” Diye konuştu.

SÖZ VERDİ

Başkan Topbaş,” Tapularınızı 1- 2 ay içerisinde almaya başlayacaksınız. Bu noktada başlatılan çalışmalar ara verilmeden devam ediyor. Kartal Hürriyet ve Cumhuriyet mahallelerinin tapu sorunları süratle çözülecek.

Vatandaşı mağdur etmeden bir çözüm üretme gayreti içersindeyiz. 78 bin metrekare alanı kapsayan bu iki mahallede 50 bin insanımız yaşıyor. Buradaki yaşam alanlarının bir kısmının tapu tahsisi var. Ancak bir kısmında bunun bulunmadığı anlaşıldı.

 İlk etapta tabu tahsisli 78 adet ev ve arsanın tapuları verilecek. Kartal Hürriyet ve Cumhuriyet mahallelerinde mülkiyet sorunu yaşanıyor. Tapu sorunlarınızı çözmek için çalışmalar yapıyoruz. Tapularınızı 1- 2 ay içersinde almaya başlayacaksınız”şeklinde verdiği sözü tapu beklentisi içinde olan vatandaşlar coşkuyla alkışladı.

Topbaş, tapuların satış bedellerinin de 200 TL’nin altında olacağını sözlerine ekledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, İl Yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik kolları, Mahalle Temsilcileri’nin katıldığı toplantıya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Fethi Satıcı

Exit mobile version