İstanbul’un Cennete Açılan Kapıları: Legend Hotels

Yayın: 08:03 - 01.07.2010
Güncelleme: 08:03 - 01.07.2010

İstanbul’dan uzaklaşmadan “nerede tatil yapabilirim” diyenlere 4 farklı alternatif  var. Bunlardan ilki Karadeniz kıyılarında birbirinden güzel 3 ayrı koyu bulunan Legend Hotel Riva. Tercihini Polonezköy’den yana kullanmak isteyenler için ise Legend Hotel İstanbul, Legend Garden ve Legend Park yeşilin her tonuyla sizi kucaklamaya hazır.

Yazla birlikte tatil planları hayata geçmeye başladı. Bavullarını hazırlayıp yola koyulan da var, rezervasyonunu yaptırıp bekleyen de… Peki, İstanbul’dan uzaklaşamayanlar ne yapacak? İşte yanıtı…

Hafta içi veya hafta sonu, İstanbul’dan uzaklaşmadan tatilin keyfini çıkarıp şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşmak isteyenlere ilk önerimiz Karadeniz’in eşsiz manzarası ve günbatımında geçirilecek, her odası Karadeniz’e açılan Legend Hotel Riva. İstanbul’a 25 km mesafede bulunan Hotel, gürültü ve stresten uzak durmak ve dalga sesleriyle huzur bulmak isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Odaların her biri deniz gören Legend Hotel Riva’da 87 adet superior, 28 adet bağlantılı oda, 14 villa, 9 dublex, 14 suit, 5 garden suit, 2 king suit ve 28 bungalov oda bulunuyor. Ayrıca deniz manzaralı restoranları ve 3 koyu bulunan Hotel’de farklı kişi kapasitesine sahip 9 adet toplantı salonu, teknik ekipmanlar ve teknik destek ekipleri yer alıyor.

 

Legend’ın bir diğer alternatifi ise Polonezköy’deki Legend Hotel İstanbul. Beykoz sırtlarındaki bu şirin köy, geleneksel ve modern hayatı bir arada bulabileceğiniz eşsiz mekânlardan biri. Beykoz’a 24 km. uzaklıkta, çam ağaçları ve yeşilliklerle çevrili yollardan geçerek ulaşacağınız Cumhuriyetköyü’deki Legend Hotel İstanbul size göz kırpıyor olacak. Masaj ve SPA ile ruhunuzu dinlendirebileceğiniz, açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla yeşilin ortasında serinleyebileceğiniz, ya da atv parkuru ile heyecanı doruk noktaya taşıyabileceğiniz Legend Hotel İstanbul, sunduğu eşsiz tatlarla da midenizi fethedecek. Hotel’in 80 dönüm arazi üzerine konumlandırılmış 79 farklı konseptte odasının olduğunu da hatırlatalım.

Bölgede yine gruba bağlı olan ve 2010 yılı Mart ayında hizmete giren Legend Park yer alıyor. Burada da farklı konsepte 70 oda bulunuyor. Eğer, butik hizmetten yanaysanız, adres yine Polonezköy’de bulunan Legend Garden. Bu şirin butik otel size sessizliğin ve huzurun teminatını veriyor.  

Legend Hotel’lerin ortak özelliği unutulmaz anlarınıza, unutulmaz atmosferler oluşturması. Tüm özel gün, düğün daveti, nikah, kokteyl, nişan, kına gecesi, bekârlığa veda partisi ve evlilik yıl dönümü davet organizasyonlarınızda Legend Hotel Riva, Legend Hotel İstanbul, Legend Park ve Legend Garden mutluluğunuza mutluluk katıyor.

Exit mobile version