Üzel, Avcılık bir doğa sporudur

Yayın: 21:17 - 04.07.2010
Güncelleme: 21:17 - 04.07.2010

Yakacı Avcılar Spor Kulübünün geleneksel Bayramı ve Sezon Açılışı etkinlikleri Yakacık Aydos Atış Poligonu’nda gerçekleştirildi. Tecrübeli ve genç avcıların aileleri ile birlikte katıldığı etkinliklere Yakacık Avcılar Kulübü Başkanı Ergün Üzel, Ak parti Kartal İlçe Başkanı Av.Temurhan Yıldız, İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal, Kartal Belediyesi eski Başkan vekili ve meclis üyesi Salih Maden, avcılar ve avcı yakınları katıldılar.

 

1985 yılında kurulan, İstanbul Anadolu Yakasının en güvenli ve modern atış poligonuna sahip olduğu belirtilen Yakacık Avcılar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Üzel, burada yapmış olduğu “Rastgele” konuşmasında  avcılık sporunun çok dikkat gerektiren, ihmale ödün vermeyen bir doğa sporu olduğunu kaydetti.

Hayırlı ve uğurlu olsun

Başkan Üzel, şöyle devam etti: “  Avcılar bayramına ve avcı etkinliklerine hoş geldiniz. Derneğimize üye avcıların deneyimli avcı öğretmenleri nezaretinde eğitimlerinin de gerçekleştirildiği atış poligonumuz da  daha düzenli, daha koordineli atış yaparak silah kullanma eğitimlerinin alındığı alanda gerçekleştirilen avcı bayramı ve etkinlikleri hayırlı ve uğurlu olsun.Avcılar Bayramı bir yerde avcıların bir araya geldikleri,eğitildikleri ve yarıştıkları bu güzel ortamın devam ettirilmesi dileğiyle rastgele diyorum” dedi.

En yaşlı ile en genç Avcı

Bu arada Yakacık Avcılar Spor Kulübü Yönetim Kurulu avcılar bayramına katılan avcılara ve avcı yakınlarına yemek ikramında bulundu,

Daha sonra 5 beş dalda gerçekleştirilen atış müsabakalarında başarılı atışlar yapan sporcu avcılara kupa ve madalyaları verildi. Günün en ilginç oluşumu ise,en yaşlı (80) avcı Mehmet Tuna ile en genç avcı(16) Sercan Gülgen’in bir araya getirilerek tanıştırılmaları oldu.

Fethi Satıcı

Exit mobile version