SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Şener, 16 yıllık milletvekilliği hayatımda kimse leke bulamaz

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener Kartal’da partililere hitap etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden ayrıldıktan sonra Türkiye Partisi’ni kuran ve kısa sürede hızla tüm yurtta teşkilatlanmayı tamamlayan Abdüllatif Şener vites büyüttü.

Erken seçim sinyalleri geldikçe muhalefet partileri de hazırlıklarını hızlandırıyor, bu çerçevede Türkiye Partisi de il  – ilçe programlarını hızlandırmaya başladı. Bir dönem Ak Partide Genel Başkan Yardımcılığı yapmış olan tecrübeli siyasetçi Abdüllatif Şener görev yaptığı dönemlerde yanlış bulduğu politikaları ve neden Ak Partiden ayrılarak Türkiye Partisi adında yeni bir parti kurduğunu dile getirdi.

Partisinin Kartal İlçe teşkilatının Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde düzenlediği programa konuşmacı olarak katılan Şener hükümetin yanlış politikalarını ve Türkiye Partisi olarak nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini anlattı.

Katılımcının oldukça yoğun olduğu toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Av. Dr. Murat Akdeniz, Kartal İlçe Başkanı Ümit Hürrem Bülbül, MHP Kartal İlçe Başkanı Cemal Demiray, muhtarlar ve partililer katıldı.

Toplantıda sunuculuğu Ünal Taşlık yaptı. Açılış konuşmasını Türkiye Partisi Kartal İlçe Başkanı Av. Ümit Hürrem Bülbül yaptı, daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Av. Murat Akdeniz’in kısa konuşmasının ardından Genel Başkan Abdüllatif Şener konuştu.

 

Toplantının açılış konuşmasını Türkiye Partisi Kartal İlçe Başkanı Av. Ümit H. Bülbül yaptı. Bülbül konuşmasında şunları söyledi. Türkiye partisine katılmamım nedeni Genel Başkanımızın doğru ve dik duruşudur. Ben hizmet için buradayım. Biz gücümüzü Halktan alan Türkiye’nin partisi olmak için buradayız. Ben tüm halkımızı Türkiye partisine destek vermeye çağırıyorum İsmet İnönü’ye atfedilen “Bu ülkede namussuzlar kadar namuslular da cesur olmalıdır.” Sözü öteden beri hep hafızamdadır. Ülke sorunları karşısında kayıtsız kalamayışım ,”Ülkeye hizmet siyasetten geçer “ düşüncesinde karar kılmışlığım ve “doğrularla birlikte olma” arayışım Ülkeme, memleketime, insanıma hizmet etmekse siyaset ben de “Hizmete” talibim “Ben de varım “ duygusuyla “Allah utandırmasın” duasıyla…”Bismillah” deyip girdim siyasete diyen Bülbül Türkiye Partisi Kartal İlçe Teşkilatı Kurucu İlçe Başkan Yardımcısı olarak ilk kez aktif siyaset ile tanışmış oldum.

 Genel Başkanımız Sayın Abdüllatif ŞENER’in dürüst kimliği, doğru-dik duruşu,17 yıllık milletvekilliği ve Maliye/Ekonomi Bakanlığı ve Başbakan yardımcılığı gibi çok önemli ve akçeli Bakanlık ve görevlerde olmasına karşın yolsuzluklara isminin hiçbir şekilde karışmamış olması Ülke menfaatleri doğrultusunda siyaset yapmış ve yapıyor oluşu,sevgiyi siyasette dillendirmesi, siyaset üslubunun yeni-kavgadan uzak-çözüm odaklı olması,bilgili ve donanımlı oluşu,devlet tecrübesi ve vakarına sahip,inançlı ve ne olursa olsun koltuğunda – makamında kalma düşüncesinden uzak gönlü tok duruşu olmuştur” dedi.

İktidarın politikalarının yanlış olduğunu dile getiren Abdüllatif Şener, “ Cumhuriyet tarihi boyunca evlere ve işyerlerine hiç bu kadar haciz işlemi yapılmamıştı. Bu iktidar döneminde geçmişimizin bıraktığı miraslar yabancı sermayeye satıldı, günümüzde yaşayan insanların kazançları heba edildi, doğmamış nesillerde borçlandırılarak hayatlarına ipotek konulmaktadır. Ülkemiz çok kötü yönetilmektedir. 16 yıllık milletvekilliği hayatımda hakkımda açılan bir tek dosya dahi yok. Hakkımda açılan bir tek dava oldu, “ Başbakan herkesi dinliyor dedim” diye başbakan bana 20.000 – TL lik dava açtı. Fakat ilk celsede davayı kaybetti” dedi.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]