SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

İstanbul’dan Girecek Tüm Marmara’ya Yayılacak! Kar, Soğuk, Fırtına Aynı Anda Geliyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Son dakika hava durumu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yeni hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Türkiye Balkanlar’dan gelen soğuk hava dalgasına teslim oluyor.

Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgası bu akşam itibariyle Yurda giriş yapıyor. Hava sıcaklığının düşmesi ile beraber kar İstanbul’dan giriş yapacak ve tüm Marmara Bölgesi’ne yayılacak. Üstelik meteoroloji kar soğuk ve fırtına konusunda uyarı yayınladı. Üçü aynı anda geliyor, tedbirinizi alın.

Beklenen kar yağışı Nihayet yurdu etkisi altına almaya hazırlanıyor. Son günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyrediyordu ancak dün itibariyle yağışlar başta İstanbul olmak üzere birçok ilde başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna ilişkin yeni tahmin raporlarını da yayınladı. Meteorolojiden yapılan değerlendirmelere göre Türkiye geneli soğuk ve yağışlı havalara teslim olacak.

Hava sıcaklığı 10 derece azalacak

Sibirya soğukları Bugün itibarıyla Yurda giriş yapıyor. Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelerde Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava dalgasının Trakya Bölgesi ve İstanbul başta olmak üzere bu gece itibarıyla başlayacağı bildirildi. Hava sıcaklığı yeni soğuk hava dalgası ile birlikte 10 derece birden düşecek.

Yarın yurt genelinde yağışlar başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre yurt genelinde yağışlar Yarın itibarıyla başlıyor. Özellikle İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar yağışı da etkisini göstermeye başlayacak. Yüksek ilçelerde kar örtüsünün de oluşabileceği öğrenildi.

Birçok ilde kar yağışı etkisini gösterecek

Meteoroloji uzmanları ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre kar yağışı yeni soğuk hava dalgası ile birlikte birçok ilde etkisini gösterecek. Trakya ve Marmara Bölgesi’nin yanı sıra Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi ve İç Ege’de de yağışların etkili olması bekleniyor.

AKOM teyakkuza geçti

AKOM tarafından da İstanbul’da beklenen kar yağışına ilişkin yeni açıklama yayınlandı. AKOM adeta eklenen kar nedeniyle teyakkuzu haline geçti. İstanbul genelinde 12.000 ekip görev yapacak çok sayıda araçta hazırda bekleyecek.

Yapılan açıklamalarda vatandaşların da beklenen yağışlar sırasında tedbirli ve dikkatli olması istendi. Özellikle kar yağışı nedeniyle oluşabilecek trafik yoğunluğunu önlemek amacıyla vatandaşların toplu taşıma kullanması talep edildi.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Genel
14 Mayıs 2024
Korhan Berzeg’in ölümü kesinleşti! DNA testi sonucu çıktı

Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Balıkesir’in Gönen ilçesinde bulunan evinden çıkmış Ve bir daha geri dönmemişti. Kayıp ekonomist ile ilgili önemli gelişme yaşandı. Balıkesir’in dönem ilçesinde bulunan evinden geçtiğimiz yıl Haziran ayında sabah yürüyüşü için ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan ünlü Ekonomist Korhan Berzeg’in evinin yakınlarında kafatası ve Kemik parçaları […]

Genel
14 Mayıs 2024
Müge Anlı’da cinayet itirafı! Şaban Ataş yasak aşk kurbanı mı?

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert ile bir cinayet daha çözüldü. Canlı yayında gelen cinayet itirafıyla Şaban Ataş’ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Muğla’da ortadan kaybolan Şaban Ataş’ın bulunması için Ailesi ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı. 22 Mart’tan bu yana Kayıp olan Şaban Ataş olayında şüpheler eski eşi Emine ve yakın […]

Genel
14 Mayıs 2024
Migros Kurbanlık Fiyatları 2024! Migros’un Küçükbaş ve Büyükbaş Kurbanlık Satışı Başladı

Migros’ta kurbanlık satışı başladı. Peki Migros’un küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar? Migros 2024 kurbanlık fiyatları için meraklı bekleyiş sona erdi. Kurban Bayramı’na kısa süre kala Migros’ta Büyükbaş kurbanlık ve küçükbaş kurbanlık satışı başladı. Büyük market zinciri, uygun fiyatlı kurbanlık satışı yaparken aynı zamanda kesim işlemlerinin de İslami kurallara uygun bir şekilde gerçekleştiğini duyurdu. […]

Basında Kartal
13 Mayıs 2024
İBB’den Kartal’a Dev Yatırım: 650 Milyon Liralık İçme Suyu Projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yerel seçimler öncesinde Kartal için verdikleri bir sözü daha tuttu. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü ve Kartal Belediyesi tarafından gerçekleştirilen rekor bir yatırımla, 30 bin metrekarelik alanda içme suyu depo inşaatının temeli atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, temel atma […]