Bisikleti ile gezerken kaybolan çocuğu Kartal Zabıtası buldu

Yayın: 10:23 - 13.07.2010
Güncelleme: 10:23 - 13.07.2010

Sultanbeyli’de evlerinin önünde bisikleti ile gezerken kaybolan M.A isimli çocuk Kartal Sahil yolunda Zabıta birimi tarafından bulundu. Akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılan çocuğu, Zabıta ekipleri ailesine teslim etti.

Sultanbeyli’de ikamet eden ve evlerinin kapısının önünde bisikleti ile dolaşırken kaybolan M.A (19) Kartal Zabıta ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi. Kartal Sahil yolunda gece denetimi yapan Kartal Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri saat 01:30 sıralarında Bisikleti ile gezen bir çocuk gördü.

Zabıta ekiplerinin yaptığı kontroller sonrası çocukken geçirdiği rahatsızlıktan dolayı akli dengesinin yerinde olmadığı ve evini bulamadığı anlaşılan çocuğa ekipler müdahale ederek Zabıta Müdürlüğü’ne götürdü.

Zabıta Müdürlüğü’nde misafir edilerek gerekli işlemlerin yapılmasından sonra Kartal Zabıta ekipleri kaybolan çocuğu ikametine ulaştırarak ailesine teslim etti. M.A’nın ailesi ve yakınlarının takdirlerini kazanan Kartal Zabıta Müdürlüğü, her alanda 7 gün 24 saat halk hizmetinde olduğunu bir kere daha ispatlamış oldu.

Exit mobile version