Kartal Soğanlık’ta site içindeki otomobiller kundaklandı

Yayın: 12:23 - 14.07.2010
Güncelleme: 12:23 - 14.07.2010

İSTANBUL(CİHAN)- Kartal’da bir sitenin otoparkına giren 4 kişi, park halindeki 2 otomobili benzin dökerek kundakladı. Aralarında bir kadının da olduğu belirtilen şahıslar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Otomobillerdeki yangını ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürdü.

Olay saat 01.00 sıralarında Kartal Soğanlık Sakızağacı Caddesi üzerinde bulunan Pınar Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 1’i kadın 4 kişi Pınar Sitesi’ne gelerek, sitenin otoparkına girdi. Park halindeki 2 otomobile benzin dökerek otomobilleri ateşe veren şahıslar olay yerinden kaçtı. Site sakinleri otomobillerin yandığını görünce itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri otomobilleri saran alevleri söndürdü. Polis ise otopark ve şahısların kaçtığı sokakta incelemelerde bulundu.

Serkan Çoban isimli görgü tanığı şahısların 4 kişi ve bunlardan birinin kadın olduğunu söyledi. Çoban, “Otomobilleri ateşe verip kaçmışlar. Alevleri söndürmek için uğraştım. Bu nedenle vücudumda küçük sıyrıklar oluştu” dedi.

Polis, site sakinlerinin ifadeleri ve incelemeler sonucu elde edilen bulgular ışığında failleri yakalamak için çalışma başlattı. Otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

Exit mobile version