Migros’ta Çok Al Az Öde Fırsatı! Ayçiçek Yağı İndirimi ile Stok Yapma Zamanı

Yayın: 07:43 - 12.01.2024
Güncelleme: 07:43 - 12.01.2024

Migros’tan yeni indirim fırsatı. Çok al az öyle kampanyası ile ayçiçek yağı stoklarını yenileme zamanı geldi. Ekonomik fiyatlı ürünlerini raflara taşımaya devam eden ünlü marketler zincirinde sadece ayçiçek yağı değil birçok ürün grubunda indirim kampanyası var. Migros yeni indirim listesi ile birlikte ayçiçek yolunun litre fiyatı 39,90 TL’ye geliyor. İşte Migros’un Ocak ayı indirimleri…

Migros Ocak ayında da yeni indirim kampanyaları ile müşterilerinin aklını başından almaya devam ediyor. Birçok farklı ürün grubunda indirime imza atan ünlü marketler zincirinde özellikle ayçiçek yağı fiyatları düştükçe düşüyor. Evinde ayçiçek yağı bitenler, ayçiçek yağı toplamak isteyenler için Migros’un bu kampanyası Kaçmaz. Peki Migros’ta bu hafta neler var? Migros kataloğu ile neler geliyor?

MİGROS’TA AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Migros yeni indirim kampanyaları ile tüketicilere Hesaplı ve kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Bu hafta Migros’un indirim listesinde ayçiçek yağı ürünleri de var. Migros’ta Turna 4 litre ayçiçek yağı fiyatı 129,90 TL’den satılırken Abalı ayçiçek yağı fiyatı ise 39,90 tl’ye düştü.

Migros indirim kampanyasında daha birçok üründe fırsat var. Migros’ta Komili ayçiçek yağı 5 litre 179,90 TL, Orkide Ayçiçek Yağı 4 litre 157,50 TL fiyatı ile rantlarda yerini aldı.

MİGROS OCAK AYI İNDİRİM KAMPANYASI

Migros Market Ocak ayında daha birçok ürünü indirimli olarak raflarına getiriyor. Toz şeker, süt ürünleri, tuvalet kağıdı ve kağıt havlu çeşitleri ve daha yüzlerce çeşit ürün kampanyalı fiyatlarla satışta.

Merve Aydın
Exit mobile version