SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Şaban Ataş cinayetinde yeni gelişme! Tutuklanan Emine Karabulut’un sözleri herkesi şoke etti

Yayınlanma:
ABONE OL

Muğla’da 53 gündür kayıp olan Şaban Ataş’ın, eski eşi Emine Karabulut’un sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Müge Anlı canlı yayında, cinayeti aydınlatırken Karabulut’un şoke edici sözlerini paylaştı.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart’ta kaybolan 3 çocuk babası Şaban Ataş’ın, korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çözülen olayda, Ataş’ın eski eşi Emine Karabulut’un sevgilisi Burhanettin Öztürk tarafından öldürüldüğü anlaşıldı. Canlı yayında paylaşılan detaylar izleyenleri dehşete düşürdü.

KAYIP ŞABAN ATAŞ’IN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ

Muğla’da kaybolan Şaban Ataş’ın ailesi, 22 Mart’ta kayıp başvurusunda bulundu. Ancak tüm aramalara rağmen Ataş bulunamadı. Müge Anlı’ya katılan aile üyelerinin çelişkili ifadeleri dikkat çekerken, Emine Karabulut canlı yayında kan donduran cinayeti anlattı. “Kocamı sevgilim öldürdü” diyen Karabulut, olay gününü şöyle anlattı: “Olay günü kahvaltıda Burhanettin, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı ve Burhanettin, Şaban’ı iple boğdu.”

CESET TANINMAZ HALDE BULUNDU

Emine Karabulut ve oğlu, Şaban Ataş’ın cesedinin yerini tarif etti. Müge Anlı ekibi, Ataş’ın cesedini bulduklarında stüdyo buz kesti. Ataş’ın cesedi tanınmaz halde bulundu ve otopsiye gönderildi. DNA testi ile kimliği doğrulandı.

TUTUKLAMALAR VE İTİRAFLAR

Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, Emine Karabulut, Burhanettin Öztürk ve Mert Ataş tutuklandı. Durkadın Karabulut ve Mehmet Ataş ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Emine Karabulut ve Burhanettin Öztürk sorguda birbirlerini suçladı. Öztürk, cinayeti Mert Ataş’ın işlediğini iddia etti.

CİNAYET SİLAHI BULUNDU

Müge Anlı, canlı yayında cinayetin detaylarını açıkladı. Öztürk suçlamaları reddedince, Emine Karabulut cinayet silahının yerini gösterdi. Ormanlık alanda yapılan aramada telefon parçaları ve beysbol sopası bulundu.

ŞOK EDEN AŞK İTİRAFI

Canlı yayında Müge Anlı, Emine Karabulut’un şok edici aşk itirafını paylaştı. Karabulut, “70 yıl da içeride kalsam çıkınca Burhanettin ile birlikte olurdum” dedi. Savcının “Burhanettin için birini öldürür müydün?” sorusuna ise “Evet, öldürürdüm” yanıtını verdi. Öztürk ise Karabulut’u görmek için polise ısrar etti. Emine Karabulut’un “Koğuşta birlikte kalın” teklifine ise “O zaman içeriden hiç çıkmam” demesi herkesi şaşkına çevirdi.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler

Genel
30 Haziran 2024
500 TL ve 1000 TL’lik Yeni Banknotlar İçin Tarih Verildi! MB’den Onay Az Evvel Çıktı

500 TL ve 1000 TL’lik yeni banknotlar için onay çıktı. MB son dakika kararını duyurdu. İşte 500 TL ve 1000 TL’lik banknot basımı için tarih… 500 TL ve 1000 TL’lik yeni banknot basılacak mı? Uzun süreden beri devam eden söylentiler, sosyal medyada yeniden alevlendi. Hatta yeni 500 TL ve 1000 TL’lik banknotların görselleri bile yayınlandı. […]

Genel
30 Haziran 2024
TRT 1 Sinyal Yok Hatası Çözümü! TRT1 Neden Açılmıyor, TRT 1 Frekansı Ne?

TRT 1 neden açılmıyor? TRT 1 sinyal yok hatası çözümü ne? Euro 2024 maçlarını takip etmek isteyen spor severler TRT 1 frekansı mı değişti sorusuna yanıt arıyor. TRT 1 sinyal yok hatası veriyor Çözümü ne gibi soruların yanıtı futbol Tutkunları tarafından merakla araştırılıyor. Euro 2024 maçlarını yayınlayan TRT 1 son dönemler de yoğun bir izleyici […]

Ekonomi
30 Haziran 2024
Vatan Partisi, “Asgari ücret açlık sınırının altında olamaz!”

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığından açıklama: “Asgari ücret açlık sınırının altında olamaz!” Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, asgari ücrete zam yapılmaması kararı ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı İbrahim Okan Özkan, Vatan Partisi’nin Türkiye ekonomisinin kurtuluşu için çözüm önerilerini kamuoyuna duyurdu.   Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı, asgari ücrete zam yapılmaması […]

Genel
30 Haziran 2024
İzmir’de Doğalgaz Faciası! Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir restoranda meydana gelen doğal gaz patlaması büyük bir felakete neden oldu. İlk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 20’den fazla kişi ise yaralandı. Olay, Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan bir restoranda gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Sağlık ekipleri, olay yerinde 3 kişinin hayatını […]