Belediye çalışanı mesai sırasında görüntülü çıplak sohbet yapınca kovuldu

Yayın: 07:30 - 07.03.2024
Güncelleme: 07:30 - 07.03.2024

#image_title

Kırşehir’de Bir belediyede güvenlik görevlisi olarak çalışan personel üniforması ile görüntülü cinsel sohbet hattı. Durumun tespit edilmesi nedeniyle güvenlik görevlisinin işine son verildi.

Kırşehir’de, son yıllarda taciz ve istismar suçları ile gündeme gelen belediyede yeni bir cinsel olay daha yaşandı. Belediyede güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi, mesai saati sırasında üniformasıyla görüntülü cinsel sohbet gerçekleştirdi. Ahi polis merkezi ve Cumhuriyet Savcılığı, güvenlik görevlisi hakkında soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre belediyeye ait kamu binasından meydana gelen olayda güvenlik görevlisi olarak çalışan  H.İ., isimli kişi Mesai saatleri sırasında sosyal medya üzerinden çıplak olarak sohbet gerçekleştirdi. Olay kısa süre içinde ortaya çıkarken belediye görevlileri tarafından güvenlik görevlisi birim amirlerine şikayet edildi. Bunun üzerine de yasal soruşturma başlatıldı. Yapılan disiplin incelemesi sonucunda güvenlik görevlisi işten çıkarıldı.

5 AYRI CİNSEL OLAY YAŞANDI

Kırşehir Belediyesi son yıllarda cinsel olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. 2022 yılında Hasan ve Şeyma adlı gençler belediyede çalışan güvenlik görevlileri tarafından tacize uğramış ardından da öldürülmüştü. Yaşanan bu süreçte bir belediye çalışanı çocuğa cinsel organının fotoğrafını atmış, temizlik görevlisinin ise Cami tuvaletinde Afgan bir çocuğa taciz ettiği ortaya çıkmıştı. Yine de eski müdürü de iş yerinin tuvaletinde görüntülü seks yaparak yakalanmıştı.

Kırşehir Belediyesi’nde yaşanan tüm ve olaylarla ilgili yasal süreç devam ediyor.

kader gun
Exit mobile version