SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

SSK ve Bağ-Kurlu emeklilere müjde! En az 10.000 TL ikramiye ödenecek

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekliye Akbank’tan sürpriz ödeme geldi. emekli maaşını 3 yıllığına Akbank’a taşıyanlara 10.000 TL’den başlayan promosyon verilecek.

Emekliye Mart ayı promosyon fırsatları devam ediyor. 2024 emekli maaşı zammının belli olması ile birlikte bankalarda da promosyon miktarları arttırılmıştı. Bankalar tarafından düzenlenen emekli promosyon kampanyaları kapsamında 31 Mart’a kadar geçerli Akbank’ın yeni cazip promosyon teklifi belli oldu. Bankadan yapılan yeni kampanyaya göre emekli maaşını Akbank’a taşıyarak 3 yıllığına buradan alacak emeklilere En az 10.000 TL’lik karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon desteği verilecek. Ayrıca Akbank’ın SSK ve bağ-kurlu emekli için ekstra sürprizleri de var.

Akbank, emekli vatandaşlara yönelik Mart ayı için özel bir promosyon kampanyası düzenliyor. 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında emekli maaşlarını Akbank’a taşıyan emekliler, bankanın sunduğu cazip promosyonlardan faydalanabilecekler. Bu kampanya, milyonlarca emekli vatandaş için büyük bir fırsat sunuyor.

EK PROMOSYON ÖDEME KOŞULLARI

Kampanya, sadece SGK emekli maaşını bu tarihler arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşlarını Akbank’tan alma taahhüdünde bulunan emeklileri kapsıyor. Promosyon, SGK ile imzalanan protokol koşulları çerçevesinde sağlanacak.

Promosyon tutarları:

Emekliler için belirlenen promosyon tutarları aylık gelir/aylık tutarına göre değişiklik gösteriyor:

3.499 TL ve altı aylık gelire sahip emekliler: 6.000 TL promosyon

3.500 – 7.499 TL arası aylık gelire sahip emekliler: 7.000 TL promosyon

7.500 – 9.999 TL arası aylık gelire sahip emekliler: 9.000 TL promosyon

10.000 TL ve üzeri aylık gelire sahip emekliler: 10.000 TL promosyon

NOT: Artık en düşük emekli maaşının 10.000 TL’ye yükselmesi nedeniyle  tüm emekliler en üst dilimden promosyon ödemesi alabiliyor.

İPTAL KOŞULLARI VE BANKANIN YETKİLERİ

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle emekli maaşının kesilmesi veya farklı bir bankaya taşınması gibi durumlar promosyon ilişkisini iptal edecektir. Akbank, kampanyayı durdurma veya koşulları değiştirme hakkını saklı tutar.

Bu kampanya, emekli vatandaşların maaşlarını daha verimli bir şekilde değerlendirmelerine olanak tanırken, Akbank’ın emeklilere yönelik taahhüdünü de gösteriyor. Emeklilerin bu fırsattan en iyi şekilde yararlanabilmeleri için kampanya detaylarını dikkatle incelemeleri ve gerekli şartları taşıdıklarından emin olmaları önerilir.

2500 TL HEDİYE CHİP PARA VERİLECEK

Akbank promosyon kampanyası kapsamında emeklilere aynı zamanda ekstra fırsatlar da sunuyorlar. 10.000 TL emekli promosyonundan faydalanan emekliler otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda Kredi kartı üzerinden 2500 TL de chip para hediyesi kazanıyor. Bunun için emeklilerin ekstra promosyon tahahüdü imzalamaları gerekiyor.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
19 Mayıs 2024
Ev hanımlarına emeklilik teklifi kabul edildi

Ev hanımlarının yıllardır beklediği müjdeli haber geldi! Uzun yıllardır tartışma konusu olan ev hanımlarının emeklilik hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Ev hanımlarının emeklilik hayalleri gerçekleşiyor. Şu sıralar ev hanımlarının emeklilik haklarına ilişkin önemli bir gelişme yaşanıyor. Uzun süredir mecliste tartışma konusu olan ev hanımlarına emeklilik hakkının tanınmasına dair yasa tasarında büyük bir adım atıldı. Hükümet […]

Ekonomi
19 Mayıs 2024
Fiyatları yarıya indirdi! Migros’tan dev Kırmızı Et indirimi

Ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Sofralara kırmız et girecek! O marketten dev kırmızı et indirimi yeniden yapılıyor! Ülkemizin ekonomik koşulları nedeniyle et yiyemeyen et alamayan vatandaşlara sevindirici bir haber geldi. Artık sofralar et girecek, çocuklar et yiyebilecek. Migros’tan büyük kırmızı et indirimi yeniden başlıyor! Ekonomik zorluklarla alışveriş yapmaya çalışanlara kırmızı et haberi […]

Ekonomi
19 Mayıs 2024
Üniversite öğrencilerine maddi yardım geliyor

Üniversite öğrencilerine yeni maddi yardım destekleri geliyor! Aile ve Gençlik Bakanlığı ile belediyeler, öğrencilere yönelik yeni maddi destek programlarını duyurdu. İşte tüm detaylar! Üniversiteli gençlerin barınma, beslenme ve ulaşım taleplerine devletten geri dönüş geldi. Bugüne kadar öğrencilere çeşitli yardımlarla, burs olanakları ile destek olan devlet kurumlarından yeni yardım paketleri açıklandı. Öğrencilerin özellikle beslenme taleplerini göz […]

Ekonomi
19 Mayıs 2024
BİM Dost markalı ürünlerde yüzde 50 indirim duyurdu!

BİM marketler zincirinde büyük fırsatlar yine başladı. Marketler arasındaki indirim savaşında bu sefer yüzleri güldürerek vatandaşın cebini düşünen BİM  marketleri oldu. BİM’de bu hafta süt ve süt ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirimler duyuruldu. Vatandaşlar market alışverişlerinden en ekonomik şekilde çıkmak için zincir marketlerin indirimlerini kovalıyor. Gıdadan kişisel bakıma kadar pek çok ürünün fiyatlarının el yaktığı […]