Başkan Öz’den İl Meclis Üyelerine Kahvaltı!…

Yayın: 15:41 - 24.07.2009
Güncelleme: 15:41 - 24.07.2009

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İstanbul İl Genel Meclis Başkanı Av. H. Hüsamettin Koçak ve Kartal’ın il meclis üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Oldukça sıcak bir ortamda geçen kahvaltıya katılan CHP ve AK Partili meclis üyeleri ve Başkan Öz, Kartal için hep birlikte uyum içinde çalışacaklarını söylediler.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal CHP ve AK Parti’li İl Genel Meclis üyelerine Kartal Samare Restorant’ta kahvaltı verdi. Oldukça samimi bir ortamda geçen kahvaltıda Kartal için birlik mesajı verildi. İl Genel Meclis Başkanı Hüsamettin Koçak, Meclis üyeleri Hasan Altuntaş, Kenan Çakal, Resul Kaya, İlhan Güzelgün, Sermir Doğan, Görkem Akdağ ve Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Haydar Süslü’ nün de aralarında bulunduğu kahvaltıda Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz “Hepimiz Kartal için burada bulunuyoruz, Kartal sevgisi muhalefet-iktidar ayrımı gözetmeksizin Kartal için el ele vermemizi gerektiriyor. Bu buluşmanın Kartal’a yapılacak hizmetlerde bir mihenk taşı olacağını düşünüyorum” dedi. İl Genel Meclis Üyeleri, Kartal’a hizmetle ilgili temennilerini bildirdiler. İl Genel Meclis Başkanı Av. H. Hüsamettin Koçak da yaptığı konuşmada bir Kartal’lı olarak, Kartal’a ve Kartallılara hizmet etmek için gerek belediye yönetimi, gerekse meclis üyeleriyle birlikte uyum içinde hareket ederek Kartal’ı arzu edilen çağdaş, modern ve daha yaşanılır bir kente dönüştüreceklerini söyledi. Başkan Koçak, Belediye Başkanı Altınok Öz’e, çalışmalarında başarılar dileyerek kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Altınok Öz de, davete katılan meclis üyelerine, Kartal için yapılacak çalışmalara verecekleri destekten dolayı Kartal halkı adına kendilerine şimdiden teşekkür ettiğini söyledi. Başkan konuşmasının sonunda, belediye yönetimi olarak, Kartal halkından aldıkları yetki  ve demokratik ilkeler doğrultusunda, halkın yararına olan her türlü çalışmanın içinde olacaklarını, diğer kurum ve kuruluşlarla uyum içinde ayrım gözetmeksizin görev yapacaklarını sözlerine ekledi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda, Kartal için birlik ve dayanışma mesajı verildi. Kahvaltı, toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.

Exit mobile version