Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Yayın: 09:18 - 29.03.2024
Güncelleme: 09:18 - 29.03.2024

#image_title

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı.

Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. Son olarak 8 Mart’ta görülen dava 13 saat sürmüş mahkeme heyeti Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesine yazı yazılmasına hükmetmişti. Ayrıca duruşmada Fatih Terim’in tanık olarak dinlenmesi talebi’de daha sonra değerlendirilmek üzere ertelenmişti.

DAVADA YENİ GELİŞME YAŞANDI

Seçil Erzan davasında yaşanan yeni bir gelişmede ortaya çıktı. Dava dosyasında sanık olarak yer alan Seçil Erzan’ın yardımcısı Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzaların sahte olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre ıslak imzalı ve antetli olan Deniz Bankası Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Burada yapılan incelemeler sonucunda belgede Asiye Öztürk’e ait olan imzanın Öztürk’ün imzası olmadığı belirlendi. Adli Tıp Kurumu konu ile ilgili rapor hazırladı. Bu raporunda Önümüzdeki duruşmada dava dosyasında yer alması bekleniyor.

kader gun
Exit mobile version