Uraz Kaygılaroğlu sevgilisinin sergisi için verdiği pozlarla sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Kullanıcılar tarafından linç ediliyor

Yayın: 07:37 - 17.04.2024
Güncelleme: 07:37 - 17.04.2024

#image_title

Sevgilisinin sergisi için kamera karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu, pozlarıyla yok artık dedirtti. Uraz Kaygılaroğlu, pozlarından sonra sosyal medyada linç edildi. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’ndan tepki çeken pozlar. Pozları ile sosyal medyada adeta linç edildi.

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sakla Beni dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı olan sevgilisi Sayna Soleimanpour’un “ Life in Plastic” isimli sergisi için kamera karşısına geçerek poz verdi. Uraz Kaygılaroğlu’nun sergi için verdiği pozlar tepkilere sebep oldu.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı olan sevgilisi Sayna Soleimanpour’un “ Life in Plastic” isimli sergisi için elinde kasap bıçağı ve kesik kadın kafası tutarak pozlar verdi. Uraz Kaygılaroğlu’nun verdiği pozlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Kadın cinayetlerinin ardı arkasının kesilmediği bir dönemde ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun vermiş olduğu pozlar tepki çekti. Sergi için verdiği pozlarla sosyal medyada tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu’na “Midem bulandı” gibi yorumlar geldi.

Sosyal medyada sergi için verdiği pozlardan dolayı tepki çekerek eleştiri alan Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından açıklama olması amacı ile sergiyle ilgili bilgilerin bulunduğu bir yazı yayınladı. Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı sergi ile ilgili bilgilerin olduğu yazıyı “ Sakin olalım dostlar” notu ile paylaştı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı yazının ardından Uraz Kaygılaroğlu, daha fazla tepki çekerek eleştiri aldı.

kader gun
Exit mobile version