İstanbul’a en yakın bayram keyfi The Green Park Resort Kartepe ‘de yaşanır

Yayın: 11:27 - 25.08.2010
Güncelleme: 11:27 - 25.08.2010

Konuklarına 4 mevsimin tüm güzelliklerini yaşatan Kartepe, 1700 metre zirvede, rüya gibi bir bayram tatili için sizleri bekliyor.

Ramazan Bayramı’nda İstanbul’dan uzaklaşmak istemeyen, ama bayram tatilinin tadını İstanbul dışında çıkarmak isteyenler, Kartepe’de unutulmaz bir bayram yaşayabilecek. Yeşilin bütün tonlarını keşfedeceğiniz Kartepe’de, Sapanca Gölü ve Körfez manzarası eşliğinde yaşayacağınız mükemmel bayram tatili için The Green Park Resort Kartepe sizleri bekliyor.

Nostaljik bir bayram tadı; neşeli akşamlar
Kartepe’de güne Osmanlı Restoran’da zengin lezzetlerin sunulduğu Sultan Kahvaltısı ile başlıyorsunuz. Eski bayram eğlenceleriyle anılara yolculuğa çıkacağınız tatil yöresinde; gün boyu animasyon, sürpriz sanatçılar eşliğinde neşeli akşamlar, canlı müzik ve fasılla keyifli bir bayram yaşayacaksınız.

Doğayı keşfedin..!

Kartepe, doğa tutkunları için de vazgeçilmez bir adres. ATV araçları, dağ bisikletleri, fayton ya da atlarla muhteşem bir tabiat gezisi yapabilirsiniz. Paintbal oynayabilir, trekking yapabilir; günün yorgunluğunu kapalı havuz, sauna, masaj veTürk Hamamı keyfiyle atabilirsiniz.

Kartepe için tel : 0 262 315 47 00

Exit mobile version