SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Müge Anlı’da cinayet itirafı! Şaban Ataş yasak aşk kurbanı mı?

Yayınlanma:
ABONE OL

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert ile bir cinayet daha çözüldü. Canlı yayında gelen cinayet itirafıyla Şaban Ataş’ın öldürüldüğü ortaya çıktı.

Muğla’da ortadan kaybolan Şaban Ataş’ın bulunması için Ailesi ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı. 22 Mart’tan bu yana Kayıp olan Şaban Ataş olayında şüpheler eski eşi Emine ve yakın arkadaşı Burhanettin üzerinde yoğunlaşmıştı. Dün Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınının hemen ardından eski eş Emine Karabulut cinayet itirafında bulundu. Şaban Ataş, yasak aşk kurbanı mı oldu?

MÜGE ANLI’DA YENİ CİNAYET İTİRAFI

Müge Anlı ile Tatlı Sert Şaban Ataş olayı bir süredir gündemdeydi. 22 Mart’tan bu yana Kayıp olan Şaban Ataş, bulunması için aile Müge Anlı’dan yardım istemişti. Şaban Ataş’ın kaybında şüpheler ise eski eş Emine ve Şaban’ın yakın arkadaşı Burhanettin üzerinde yoğunlaşmıştı. Dün yapılan canlı yayının ardından cinayet itirafı geldi.

Eski eş Emine, Müge Anlı’ya Şaban Ataş’ı Burhanettin’in öldürdüğünü itiraf etti. Cinayeti Tüm detayları ile anlatan Emine, o sabah kahvaltıda Şaban Burhanettin ve kendisinin birlikte olduklarını, kahvaltı masasında Şaban ve Burhanettin arasında kavga çıktığını söyledi. Burhanettin’in önce Şaban’ın başına beyzbol sopasıyla vurduğunu ardından da iple boğduğunu söyleyen Emine, cesedin atıldığı yeri de gösterdi.

ÇİFTİN OĞLU CESEDİ SAKLAMAKTA YARDIM ETTİ

Cinayeti Burhan’ın işlediğini ancak cesedi saklarken oğulları Mert’in ve Annelerinin de yanında olduğunu belirten Emine, kendilerinin cinayetle bir ilgilerinin olmadığını ancak Taşırken yardım ettiklerini dile getirdi. Emine’nin tarif ettiği yerde yapılan aramalarda Şaban Ataş’ın cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı da açıklandı. Cinayet itirafı sırasında stüdyoda bulunan Burhanettin ise İnkar etti.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler