SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İlker Çakıl’a kulüp ve tesislere giriş yasağı mı konuldu?

Yayınlanma:
ABONE OL

Alınan bilgiye göre Kartalspor Kulüp Başkanı Binali Aydın, Kartalspor – Pendikspor maçı ile ilgili haber yapıp yayınladığı gerekçesiyle Spor Takip Gazetesi sahibi İlker Çakıl’a Kulüp ve tesislere alınmaması yönünde talimat verdiği ifade ediliyor.

Kartalspor haberlerini gönüllü olarak takip eden Kartalspor gönüllüsü gazeteciye kulüp ve tesislere giriş yasağı koyan zihniyet nasıl bir açıklama yapacak merak konusu. 

Yasaklanan gazetecinin suçu neymiş.

Kartalspor – Pendikspor ile yaptığı özel maçla ilgili eleştiriler yapan haber yayınlamış diye yasak getirilmiş.

Sayın Başkan ve yöneticiler siz nerede yaşıyorsunuz, yönetmeye çalıştığınız kulüp kendi şahsınıza ait işyeriniz değil, o kulüp Kartal halkının gönül verdiği Kartalspor Kulübü.

Yıllardır bizler gazeteci olarak Kartalspor kulübünün haberlerini yapıyoruz, yapacağız da. Yerine göre eleştireceğiz, yerine göre göklere çıkaracağız.  Sizler de gelip geçici yöneticilersiniz, kendinizi sonsuza kadar o makamlarda kalacağınızı mı sanıyorsunuz.

Bir gazeteci kulüp için özveriyle haber takibi yapsın, deplasmana – kamp yerine giderek emek versin, haber yapsın bu yaptıkları takdir edilmesi gerekirken, kulübü bir tane eleştiren haber yaptı diye hemen “ tesislere girmeyecek – alınmayacak” gibi amatörce tavırlar almak hiç ama hiç şık değil.

Zira başarıları haber yapacağımız gibi hataları da dile getireceğiz. Bunlara alışacaksınız, yok eleştiriye dayanamam derseniz alışmalısınız. Biliniz ki yasaklarla da bir yere varılmaz.

Sayın Binali Aydın Başkan bu talimatı siz verdiyseniz sizi kınıyoruz.

Kartal Haber Merkezi

İlgili Haberler

Spor
01 Mayıs 2024
Hasan Arat’tan Almanya’da Sürpriz Diplomasi: Bayern Münih Başkanıyla Kritik Görüşme

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih Başkanıyla bir araya geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Allianz Arena’da Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer ve RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez ile önemli bir buluşma gerçekleştirdi. HASAN ARAT’IN GÖRÜŞMELERİ GÜNDEMİ BELİRLEDİ Hasan Arat, maç sırasında Bayern Münih Kulübü Başkanı Herbert Hainer ile bir araya gelerek futbol dünyasındaki […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]

Spor
27 Nisan 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ergin Ataman’a Destek Telefonu

Başantrenör Ataman’a tehdit edildiği maç sonrası Cumhurbaşkanı’ndan “Geçmiş Olsun” telefonu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maccabi Playtika maçı sonrasında tehdit edilen A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos AKTOR Başantrenörü Ergin Ataman’ı arayarak destek verdi. Olay, Avrupa Ligi çeyrek final serisinde yaşandı. OLAYIN DETAYLARI VE CUMHURBAŞKANI’NIN TEPKİSİ Basketbol THY Avrupa Ligi çeyrek finalinde Yunanistan’ın Panathinaikos takımı, İsrail’in […]

Spor
27 Nisan 2024
Mauro Icardi, Süper Lig Gol Krallığında Zirveye Yükseldi

Galatasaray’ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, Süper Lig’de 21 golle gol krallığı yarışında liderliğe yükseldi. Süper Lig’de adım adım sona doğru yaklaşılırken şampiyonun kim olacağı kadar gol kralı da merak ediliyor. Ezeli rakip olan Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yıldızları gol krallığında da kapışıyor.  Galatasaray’ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, dün akşam da gol serisini devam ettirdi ve gol […]