Şaban Ataş cinayetinde yeni gelişme! Tutuklanan Emine Karabulut’un sözleri herkesi şoke etti

Yayın: 11:57 - 20.05.2024
Güncelleme: 11:57 - 20.05.2024

#image_title

Muğla’da 53 gündür kayıp olan Şaban Ataş’ın, eski eşi Emine Karabulut’un sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Müge Anlı canlı yayında, cinayeti aydınlatırken Karabulut’un şoke edici sözlerini paylaştı.

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart’ta kaybolan 3 çocuk babası Şaban Ataş’ın, korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çözülen olayda, Ataş’ın eski eşi Emine Karabulut’un sevgilisi Burhanettin Öztürk tarafından öldürüldüğü anlaşıldı. Canlı yayında paylaşılan detaylar izleyenleri dehşete düşürdü.

KAYIP ŞABAN ATAŞ’IN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ

Muğla’da kaybolan Şaban Ataş’ın ailesi, 22 Mart’ta kayıp başvurusunda bulundu. Ancak tüm aramalara rağmen Ataş bulunamadı. Müge Anlı’ya katılan aile üyelerinin çelişkili ifadeleri dikkat çekerken, Emine Karabulut canlı yayında kan donduran cinayeti anlattı. “Kocamı sevgilim öldürdü” diyen Karabulut, olay gününü şöyle anlattı: “Olay günü kahvaltıda Burhanettin, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı ve Burhanettin, Şaban’ı iple boğdu.”

CESET TANINMAZ HALDE BULUNDU

Emine Karabulut ve oğlu, Şaban Ataş’ın cesedinin yerini tarif etti. Müge Anlı ekibi, Ataş’ın cesedini bulduklarında stüdyo buz kesti. Ataş’ın cesedi tanınmaz halde bulundu ve otopsiye gönderildi. DNA testi ile kimliği doğrulandı.

TUTUKLAMALAR VE İTİRAFLAR

Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, Emine Karabulut, Burhanettin Öztürk ve Mert Ataş tutuklandı. Durkadın Karabulut ve Mehmet Ataş ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Emine Karabulut ve Burhanettin Öztürk sorguda birbirlerini suçladı. Öztürk, cinayeti Mert Ataş’ın işlediğini iddia etti.

CİNAYET SİLAHI BULUNDU

Müge Anlı, canlı yayında cinayetin detaylarını açıkladı. Öztürk suçlamaları reddedince, Emine Karabulut cinayet silahının yerini gösterdi. Ormanlık alanda yapılan aramada telefon parçaları ve beysbol sopası bulundu.

ŞOK EDEN AŞK İTİRAFI

Canlı yayında Müge Anlı, Emine Karabulut’un şok edici aşk itirafını paylaştı. Karabulut, “70 yıl da içeride kalsam çıkınca Burhanettin ile birlikte olurdum” dedi. Savcının “Burhanettin için birini öldürür müydün?” sorusuna ise “Evet, öldürürdüm” yanıtını verdi. Öztürk ise Karabulut’u görmek için polise ısrar etti. Emine Karabulut’un “Koğuşta birlikte kalın” teklifine ise “O zaman içeriden hiç çıkmam” demesi herkesi şaşkına çevirdi.

kader gun
Exit mobile version