SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

O İller DİKKAT! Bugün O Saatten İtibaren Kuvvetli Sağanak Geliyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 19 Haziran 2024 hava durumu tahmin raporu yayınlandı. O illerde yaşayanlar dikkat, bugün kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji 19 Haziran 2024 hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre Yurt genelinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Doğu Karadeniz’in kıyı illeri, Doğu Anadolu’nun kuzeyde olduğu, Uşak Burdur Denizli ve Isparta’nın kuzey ve batı çevreleri, Afyonkarahisar’ın güneyi, Van’ın Doğu kesimleri ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

19 HAZİRAN BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre bugün Yurdun kuzeyde olsa, Güney Ege ve Akdeniz’in iç kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Afyonkarahisar’ın güneyi, Burdur Uşak Denizli ve Isparta’nın kuzey ve batı bölgeleri, Doğu Karadeniz’in kıyı illeri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Van’ın Doğu kesimlerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yurdun diğer bölgelerinde ise hava az bulutlu ve açık olacak.

TOZ TAŞINIMI UYARISI YAPILDI

Diğer yandan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde toz taşınımı bekleniyor. Uzmanlar özellikle Kronik hastalığı bulunanların toz taşınımı sırasında dışarı çıkmamalarını çıkmaları halindeyse maske kullanmalarını tavsiye etti.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler