SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kartal Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal’da Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı Düzenledi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Kartal Şubesi tarafından çeşitli meslek gruplarından kişilerinde katıldığı “Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı” düzenledi

#image_title

Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi Kütüphanesi’nde düzenlenen çalıştayda İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ katılımcılara çalıştaya sundukları katkı ve ilgiden dolayı teşekkür etti.

#image_title

Düzenlenen çalıştaya akademisyen, kurum yöneticisi, öğretmenler, mühendis, eczacı, avukat, imam, psikolog, öğretim görevlisi, sosyal hizmet uzmanı, lise-üniversite öğrencileri, berber, ev hanımı, mali müşavir, taksi şoförü, sağlık yöneticisi, vb çeşitli meslek gruplarından kişiler katıldı.

#image_title

Çalıştayda Yaşam Koçu Ali Ertan Usta tarafından da sunum yapıldı. Bağımlılığın çeşitleriyle ilgili farklı gruplar oluşturularak her grup farklı bir bağımlılık hakkında nedenleri ve çözümleriyle beyin fırtınası yaparak fikirler ortaya koydular. Fikirler büyük çizelgelere yazılarak her grup temsilcisi tüm katılımcılara kendi grubuyla hazırlamış olduğu içeriği sundu.

 

Çalıştay sonunda gruplar tarafından oluşturulan nedenler ve çözümler ileriki süreçte yapılacak çalışmalar için eylem planlarına katkı sunacak.

 

İlgili Haberler