Hadise Oyuncu Oluyor! Partneri İse Bakın Kim?

Yayın: 06:39 - 27.06.2024
Güncelleme: 06:39 - 27.06.2024

#image_title

Hadise’den yeni proje geldi. Ünlü şarkıcı bu kez oyuncu oluyor. İşte Hadise’nin partneri…

Başarılı şarkıcı Hadise, oyunculuk sektörüne adım atmaya hazırlanıyor. Gain platformunda yayınlanacak olan Esas oğlan dizisiyle anlaşma sağlayan Hadise’nin partneri de yakışıklı oyuncu İlhan Şen oldu. Şarkıları ve danslarıyla müzik piyasasını altüst etmeyi başaran Hadise, bu defa da oyunculuk yapacak. Yakın arkadaşı Seda Bakan’la aynı dizide beraber rol alacak olan Hadise, İlhan Şen ile partner oldu.

DİZİDE CEREN KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın bir haberine göre, Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturacağı Esas Oğlan dizisi, Gain platformunda yayınlanacak. Temmuz ayının ikinci haftası çekimleri başlayacak olan dizide Hadise Ceren karakterini, İlhan Şen de Mert rolünü can verecek. Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk’ün kaleme aldığı dizinin çekimleri de İstanbul’da gerçekleşecek. Romantik komedi türündeki 8 bölümlük dizide rol alan Seda Bakan ise Selma karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

İLHAN ŞEN KİMDİR?

İlhan Şen, 19 Aralık 1987 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. İlhan Şen ailesi ile birlikte 2 yaşında iken İstanbul’a yerleşti. İlköğretim ve Ortaokulu İstanbul’da tamamladı sonrasında üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2008 yılında katıldığı Türkiye’nin en iyi model yarışmasında finalist oldu fakat En İyi Mayo Modeli seçilmiştir. 2009 yılında ise Türkiye’nin En İyi Modeli seçilmiştir Daha sonra Bulgaristan’da gerçekleşen Dünyanın En İyi Modeli yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve Avrupa’nın En İyi Modeli seçilmiştir.

kader gun
Exit mobile version