SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Magazin

Alperen Duymaz O Dizi İle Ekrana Geri Dönüyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Son Yaz dizisindeki başarılı performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Alperen Duymaz’dan hayranlarına Müjde geldi. Başarılı oyuncu o dizi ile ekrana geri dönüyor.

Alperen Duymaz hayranlarına sevindirici haber geldi. Son Yaz dizisinde muhteşem bir performans sergileyen ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan yakışıklı oyuncu ekranlara geri dönüyor. Alperen Duymaz’ın yeni dizisi belli oldu.

HAYAT HIRSIZI DİZİSİNİN KADROSUNDA

Yeni sezonda ekrana gelecek olan ve başrolünde Cemre Baysel’in yer aldığı Hayat Hırsızı dizisinin kadrosuna Alperen Duymaz da dahil oldu. Dizinin çekimlerinin Temmuz ayında başlayacağı öğrenildi. Geniş ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip Dizi yeni sezonda en çok merak edilen yapımlar arasında yer alıyor.

HAYAT HIRSIZI DİZİSİ KONUSU

“Avenida Brasil”dizisinden uyarlama olarak NOW ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Hırsızı dizisi, Leyla karakterinin intikam almak amacıyla yıllar sonra üvey annesinin evine çalışmak için girmesini konu alıyor.

Hayat Hırsızı dizisinde kadın başrol Cemre Baysel olurken gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre erkek başrol karakteri olan Civan’ı Alperen Duymaz canlandıracak.

HAYAT HIRSIZI OYUNCU KADROSU

Oldukça geniş ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Hayat Hırsızı dizisinde Leyla’nın üvey annesi Nur karakterini etkili oyuncu Gonca Vuslateri canlandırıyor. Dizide Tufan karakterine babası Selman’a Cengiz Bozkurt Hayat verirken Tufan karakteri için ise Halil İbrahim Ceylan ile görüşülüyor. Dizide üvey anne Nur’un yasak aşkı Mali karakterini canlandıracak oyuncu için Yiğit kirazcı’ya teklif gittiği öğrenildi.

Ay yapım imzalı diziyi ünlü yönetmen Hilal Saral yönetecek. Temmuz ayında sete çıkacak olan dizi heyecanla bekleniyor.

author avatar
kader gun

İlgili Haberler

Magazin
30 Haziran 2024
“Gece 2’ye Kadar Pompa” Sözleri Yayına Yansımıştı! TRT’den Skandal Olayla İlgili İlk Açıklama Geldi

TRT’de skandalların ardı arkası bitmiyor. Euro 2024 maç yorumu yapılan bir canlı yayın sırasında ‘Otele yerleşelim gece ikiye kadar pompa’ sözleri yayına yansımıştı. İlk açıklama geldi. TRT ekranlarında yayınlanan bir canlı yayında Euro 2024 maçlarının yorumlandığı sırada canlı yayın kazası yaşanmıştı. Canlı yayına,  ‘Otele yerleşelim gece ikiye kadar pompa’  sözleri yansımıştı. Sosyal medyada geniş Yankı […]

Magazin
29 Haziran 2024
Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul ‘Kalpazan’ Dizisinde Yeniden Buluşuyor

Fazilet Hanım ve Kızları, Teşkilat gibi dizilerde başrolü paylaşan ve aynı zamanda yakın arkadaş olan Denizli Baysal ve Çağlar Ertuğrul bir kez daha Partner oldu. Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul ikilisi yeniden Partner oldu. Daha önce Fazilet Hanım ve kızları ile Teşkilat dizilerinde başrolleri paylaşan iki ünlü oyuncu bu defa Kalpazan dizisinde bir araya geliyor. […]

Magazin
29 Haziran 2024
Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban Öldü Mü? Sezon Finali Herkesi Ayağa Kaldırdı

Kanal D’nin Uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar sezon finali ile ekrana veda etti. Ancak sezon finali bölümü herkesi ayağa kaldırdı. Peki Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban öldü mü? Televizyon ekranlarında 18 yıldan bu yana fırtına gibi esen arka sokaklar, sezon finali yaparak dün akşam ekrana veda etti. Ancak Arka Sokaklar’ın sezon finali bölümünde herkesi şoke eden […]

Magazin
28 Haziran 2024
Arka Sokaklar’da Şok Ayrılık! 18 Yıl Sonra Bıraktı

Kanal D’nin Uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da sezon finali sonrası şok Ayrılık Haberi geldi. o isim 18 yıl sonra diziyi bıraktı. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi “Arka Sokaklar”, 680 bölüm ve 19 sezon boyunca ekranlara renk katan bir yapım olarak dikkat çekiyor. Dizinin deneyimli yönetmeni Orhan Oğuz, 18 yıllık görevinin ardından veda ettiğini açıkladı. […]