Inditex indirimi ne zaman 2024? Zara, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius 2024 indirimi başladı mı?

Yayın: 08:07 - 27.06.2024
Güncelleme: 08:07 - 27.06.2024

#image_title

Inditex indirimi ne zaman 2024? Alışveriş severlerin gündeminde bu yılda Inditex indirimi var. Peki indirimler ne zaman başlayacak?

Inditex indirimi 2024 Alışveriş tutkunu milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. 2024 inditex indirimi tarihi belli oldu. İspanyol moda devinin birçok markası indirime girecek. Hem online web sitesinde hem de mağazalarda geçerli olacak indirimlerin günleri ve saati de açıklandı. Peki Inditex indirimi ne zaman 2024? Inditex yaz indirimleri saat kaçta başlayacak. Zara, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius 2024 indirimi haberimizde…

Alışveriş tutkunları, her yıl bu tarihlerde yapılan Inditex indirimlerini Büyük bir merakla bekliyor.  Inditex indirimi 2024 kapsamında moda devinin markaları olan Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius gibi markalarda büyük fiyat indirimi olacak. Geçtiğimiz yıl 19 Haziran tarihinde başlayan indirimler bu yıl henüz başlamadı. Peki Inditex indirimi ne zaman saat kaçta başlayacak? Inditex indirimi hangi mağazalarda geçerli olacak? İşte Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara inditex indirimi 2024 tarihleri…

2024 INDITEX İNDİRİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Inditex 2024 indirimi tarihi belli oldu. Ünlü moda devi, bu yıl indirimlerine 26 Haziran Çarşamba günü başlıyor. Inditex indirim saatleri ise mağazadan mağazaya değişiklik gösteriyor. Bu nedenle grubun markalarını resmi internet siteleri ya da sosyal medya hesapları üzerinden takip ederek net indirim saatlerini öğrenebilirsiniz.

INDİTEX’İN İNDİRİMİ YÜZDE KAÇ OLACAK?

Her yıl yaz aylarında dev indirim kampanyaları yapan Inditex Bu yılda %70’e Varan indirimi müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Inditex 2024 indiriminin  Zara, Bershka, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius mağazalarında geçerli olacak.

kader gun
Exit mobile version