Mert Demir, İlk Harbiye Konserinin Gelirlerini Bağışladı

Yayın: 08:39 - 27.06.2024
Güncelleme: 08:39 - 27.06.2024

#image_title

Geçtiğimiz akşam Harbiye’de ilk konserini veren sevilen şarkıcı Mert Demir, geceden elde ettiği gelirini kız öğrencilere eğitim bursu olması için İstanbul Vakfı’na bağışlamayı tercih etti.

Şarkılarının yanı sıra son günlerde oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmek bilmeyen Mert Demir, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda ilk konserini vermişti. Demir, 4 saat içinde biletlerinin tükendiği konserin gelirlerinin tümünü bağışladı.

DÜŞÜNCELİ HAREKETİYLE TAKDİR TOPLADI

Serenay Sarıkaya başta olmak üzere ünlü isimlerin akın ettiği konserde yaklaşık 5 bin kişi Demir’in şarkılarına eşlik ederek eğlendi. 2 saat boyunca aralıksız şarkı seslendiren Mert Demir, 28 Haziran’da çıkaracağı “Ölüyorum Anla” isimli şarkısını da ilk kez söylemiş oldu. Ünlü isim, biletleri 4 saat içinde tükenen konserinin gelirini de kız öğrencilere eğitim bursu olması için İstanbul Vakfı’nın ‘Büyüt Hayallerini’ projesine bağışlayarak büyük takdir topladı. Mert Demir’in Ateşe Düştüm, Acı Veriyor, Cehennemin Dibi ve Gözlerime Bak gibi sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde Serenay Sarıkaya da çılgınlar gibi eğlendi. Mert Demir, 22 Temmuz ve 10 Ağustos’ta yine Harbiye’de sahne almaya hazırlanıyor.

MERT DEMİR KİMDİR?

Türk şarkıcı, söz yazarı, prodüktör, yapımcı ve aranjör Mert Demir, 26 Aralık 1993 tarihinde İstanbul, Beyoğlu’nda hayata gözlerini açmıştır. Müzik kariyerine olan ilgisi, henüz çocuk yaşlarda gitarla tanışmasıyla başlamıştır. Lise eğitimini tamamlamasının ardından, O Ses Türkiye yarışmasına katılıp sesini duyurarak müzik dünyasında adını duyurmayı başarmıştır.

kader gun
Exit mobile version